HEJ

Vi lever fortfarande, men vi befinner oss däremot inte i Piteå längre. Vi har förflyttat oss till Karlshamn, andra sidan landet. Vi dricker och hänger med grabbarna, och imorgon kör vi ALL IN! Livet är gött och vi trivs! Allt för oss just nu, vi hörs då vi hörs! I värsta fall: GOTT NYTT ÅR!!!

livet i piteå /ida

vi lever och vi har det bra! julafton var mysigt, och klapparna var fina. after christmas var kung! jag och linnea tog nog priset som piteås mest alkoholiserade människor, ungefär! så det blev precis som planerat och idag mår jag SKIT. allting är i sin ordning. linnea har just pillat bort mitt löshår medans jag sett one tree hill, så nu är jag korthårig. imorgon ska jag förändra håret ytterligare, galet! vi hörs nästa gång jag har en lucka!


dopparedan /ida

sticker iväg till farmor och farfar och äter julmat och myser på! hoppas ni får en fin dag allesammans. GOD JUL!


dan före dopparedan /ida

hola! är hemma förtillfället, ska käka lite middag och mysa med bosse och mamsen en stund. därefter sticker vi iväg på challenge och checkar läget, blir säkert toppen! sorri, men inga bilder idag heller, kör på mammas dator. nu ska jag kila, hoppas ni får en mysig uppesittarkväll!


piteå /Linnea

Hemma i Piteå och det kunde inte kännas bättre, ska givetvis bli kul att fara tillbaka till Göteborg sen, men just nu vill jag bara vara hemma, umgås med familjen och vännerna och festa gärnet på lördag! Idag har jag hunnit med en sväng på stan, sen handlat åt mamma! Det tyckte hon var lika bra så slapp hon köa i hundra år... Ska nog hoppa i duschen strax och ikväll blir det kanske challenge :) 

 


NOLL TID /IDA

umgås med nära och kära så mycket som vi bara kan, har inte tid med bloggen. så det blir gles uppdatering såhär under juletid! just nu hänger vi iallafall hos elin, ska snart hem på en middagspaus, sen drar vi hit igen och hänger med alla tjejer, kommer bli mys!

ni får ingen bild, elins dator är segare än jag vet inte vad! den gör mig bara irriterad! hörs sen!


underbart /ida

HEM LJUVA HEM! det är helt underbart skönt att vara här! ser verkligen framemot en vecka här hemma, träffa alla! aja, nu ska jag göra annat, inte slösa bort min tid vid datorn!


skellefteå nästa /ida

nu är vi en och en halv mil från skelleftå, så resan börjar närma sitt slut! tiden har gått fort, men nu tar det emot i kroppen. shit, vi är på hemmaplan om en timme, helt galet! det första jag ska göra är att mysa med min älskling♥

roadtrip

NU DRAR VI!!!! SES IMORGON PITEÅ!

PITEÅ HERE WE COME

changed plans, vi styr kosan mot piteå redan ikväll. så efter julmiddagen på liseberg med jobbet så drar vi! shit, imorgon är vi hemma, hur galet?!? saknar våra fina vänner och familj där hemma, kommer bli en underbar vecka. vi har städat och packat förfullt, nu väntar vi bara på att robin ska komma så att vi kan låna bilen och sticka iväg för att inhandla färdkost! behöver socker för att hålla oss vakna, typ pepsi i mängder!



jag är sämst jag vet, men 3 i ett igen då! /ida

har aldrig tid med detta, men här har ni dag 18, 19 och 20.

Dag 18 - Mitt bästa köp. Oj, det finns så sjukt mycket man köpt som är bra. men det jag mest välspenderade pengarna måste vara mina utlandsresor, alanya 2009 och ayia napa 2010. jag tycker om att uppleva saker och ting, det är så fruktansvärt roligt. så även fast det är sjukt dyrt att åka utomlands och leva utomlands, så är det verkligen värt varenda krona. det är det roligaste jag gjort i mitt liv, och jag kommer alltid minnas det också. det är välspenderad köp som man aldrig kommer ångra att man lagt ner pengar på.

Dag 19 - Detta ångrar jag. Jag håller på mottot "bättre ångra det du gjort, än att ångra det du inte gjort." när man väl hamnar i situationer där man ångrar något, så är det sjukt svårt att tänka på något annat. men jag försöker, för jag tycker inte att man ska lägga ner en massa tid på att älta det som redan hänt. det går ändå inte att göra ogjort. något jag kan ångra är att jag inte gick på strömbackaskolan, känns som om det var väldigt mycket jag missade som jag hade velat uppleva under dessa tre år. men jag kan samtidigt säga att jag inte ångrar att jag gick i skellefteå eftersom att jag hade en underbar klass, och 3 fantastiska år, med helt sjuka upplevelser. det är som en delad känsla det där. det var det bästa jag kunde komma på.

Dag 20 - Den här månaden. Har varit en nedräkning inför piteåresan. var dag har vi ätit en chokladbit från kalendern och kommit en dag närmre hemresan. men har även hunnit med en hel del, vi har lärt oss dricka öl och träffat många nya människor. underbara och mindre underbara. vi har jobbat på samma jobb, tillsammans. vi har ätit mindre än vanligt, och vi har även insett att göteborgs kyla är värre än piteås. sist men inte minst så har vi spenderat för mycket pengar på alkohol, dumt men kul! nu är månaden snart slut, det firar vi med att skåla rejält för att inviga det nya året!

slutet närmar siiiiig /ida

YO! här är jag, levande! nu har mitt jullov börjat, G A L E T vad tiden har gått fort! ikväll är det packa och vaka som gäller, för imorgon ska vi vakna och vara trötta, inhandla det sista och sen dra på julbord med jobbet. efter det ska vi vara döda, sova och stiga upp alldeles för tidigt, för att köra hem till piteå, en dag för tidigt! wohooooooo så jääääulskt kul! så om två dagar är jag nog på hemmaplan den här tiden, SÅ sjukt! men nu ska jag börja med packandet, kommer ta evigheter! har fått krav av moder att packa lite för att få med alla julklappar tillbaka, men som tidigare sagt: hur packar man lite, då man behöver mycket? det skulle jag behöva svar på fortare än kvickt!


vänta er att livet kommer vara en fest heeeeeela vistelsen!!!!! wohooo


/Linnea

Lägenheten ser ut som helvetet själv! Medans Ida jobbar tänkte jag vara en duktig roomie och städa upp lite :)


long time no see /Linnea

Satt och skrev ett jävligt negativt inlägg, men insåg att det var väl himla onödigt!  Ska strax dra mig mot sängen och se serier halva natten, ska sova hela dagen imorgon :) fast nä, det är väl himla onödigt det med, lika onödigt som det här inlägget. Imorgon kväll ska vi packa inför hemresan till Piteå, ska försöka packa så lite som möjligt, måste ha plats i resväskan för jag ska fynda kläder i syrrans garderob som ska få följa med mig tillbaka till Göteborg :)

åh /ida

godkväll alla söta! jag har jobbat sen klockan nio, slutade klockan fem egentligen. men sjukt konstigt nog så slutade med att jag kom hem efter åtta ikväll. ni vet, god middag efterrätt och såndär mys, inte kan man dra sig från det då kvällens planer är NOLL. så 11 timmar senare drog jag hem, det tanken hade jag inte i morse då jag bara ville fortsätta med 95 bussen hem igen! men här är jag levande, och inte alls bitter för att jag blev kvar liiiite för länge. dock bitter för att resten av kvällen bjuder på NOLL. vilket resulterar till en raslös ida, och även en rastlös linnea. det suger att jobba dagen efter en lördag då man verkligen inte har lust att sitta i soffan, det är illamående. ge mig 10 BRISKA cider, jag kör ALL IN! promise! så rastlös är jag!


hur kul hade man inte då man var sjutton, aldrig jobb på helgen, ÅH! ps. inte okej hårfär på mig ds,


23:42 /ida

jag älskar att ligga i sängen och gråta till one tree hill, det är så befriande. nu ska jag försöka få lite sömn innan morgondagens arbete. natti.


allt i ett /ida

yooo nu är vi äntligen hemma igen, trötta som aldrig förr ungefär. har just lagat tacos, och ätit som grisar. resultatet är PROPPMÄTT!!! nu ska vi ta en promenad till ica blomman, hämta ut våra förhoppningsvis fräscha klänningar, därefter är det soffan hela kvällen. jobb väntar imorgon 9-17. så helgen blir LUGN, vilket lär behövas, eftersom att nästa helg  blir SPÅRAD, med piteå och skellefteåbor, YEEY!



piteå och skellefteå, JAG LÄNGTAR!!!!

Friday

Godmorgon! Igår var det något fel med blogg.se, så vi kunde inte blogga. Men idag är vi tillbaka med nya krafter. Vi båda är och jobbar, slutar klockan fyra. Mer än så hade vi inte på hjärtat för tillfället. Hoppas ni får en fin fredag, hörs sen!

/ida

home sweet home, usch så tråkigt det är att gå på stan själv. hatar det! men nu är jag hemma igen, och klar med julklapparna, tror jag iaf. det känns skönt! ska städa upp mitt rum, och därefter laga lite mat så att linnea slipper dö av hunger efter en lång arbetsdag!

glömde visa min nya ring, ännu en i samlingen!


julklappar /ida

jaja, dags att ta den förhoppningsvis sista svängen för klappar på stan nu. finns ingen mer tid för sådant efter idag, så nu hoppas jag på att hitta det jag behöver. hörs sen!

känsla / IDA

ibland kan man verkligen bli så glad utav små saker, idag är en sådan dag. jag ska nu lägga mig och sova med ett leende på läpparna, och vakna upp imorgon och hålla humöret på samma topp som just nu. godnatt!


perfekt bild till detta tillfälle♥


dag 16 och 17 med min blogg /ida

Dag 16 - Min första kyss
åh, jag är riktigt tråkig på den här punkten. för ärligt talat så minns jag inte det ögonblicket.. jag vet faktiskt inte hur det kommer sig att jag inte kommer ihåg detta. kanske för att det inte var så speciellt? tyvärr så är det det bästa svaret jag kan ge er på en punkt om min första kyss. hade varit helt annat med bästa kyss!

Dag 17 - Min första kärlek
Ingen sa något om första riktiga kärlek, så här har ni min tolkning om första kärleken. Jag var sju år gammal, gick i första klass. jag var inte bara sju år, utan jag hade även sju olika killar. alla gick i min klass, så av tretton killar var sju mina. jag var nöjd! och kär var jag också, men på vilken nivå det var är svårt att svara på. jag menar, vem kan ha starka känslor för sju olika killar på samma gång, någon måste ju vara bättre än den andre. men tydligen inte, jag tyckte om alla för den de var. kanske var det så att jag valde kille efter dagens humör, ja vem vet. sju år och störst i världen, det var nog så jag tänkte. haha!


ps. skitcoolt slinga i luggen, blått var för de coola! ds.


JOBBAT ALL DAY LONG /IDA

hängt med dessa brudar, vi har haft en fantastisk dag!



nu sitter vi och våra enorma godisskålar och väntar på att paradise ska börja!

gullhår /ida

sitter och lyssnar på en soulmate med natasha bedingfield, den låten är fortfarande lika bra. under hela första året var det iprincip den enda låten som spelades i klassrummet. GOD, I MISS YOU GUYS!!!







Godnatt då /Linnea

Imorgon skulle vi ha börjat halv fem, sen blev det ändrat till halv ett, sen blev det än en gång ändrat till elva! Jag ska ta mig dator till sängen och somna till någon bra serie :) Men första ska Ida sluta sjunga i duschen och bli klar så jag får duscha!


mmmmmm




tuesday /ida

nämen tjena, sådär typ ett dygn senare. idag har vi inte gjort ett skit, förutom att spendera våra sista kronor på en storhandlning. gud så kul va? eller inte! men nu har vi full kyl med god mat, det uppskattas alltid då man älskar mat av alla former. fick även med oss (SÅKLART) varsin godispåse (inte en liten heller), det är för gött att äta allt man känner för, lika gött med varsin dubbelhaka. HAHA love life!


glömde säga att /ida

det var exakt 3 månader sedan vi lämnade piteå och begav oss mot göteborg, galet vad tiden går fort!


Dag 15 – Vad hade jag på mig i dag? /ida


jag har frysit ihjäl och återuppstått emellan buss och spårvagnsturerna, och svettats ihjäl och återuppstått inne i butikerna. så denna outfit är inte passande då man ska vara ute i kyla, och inte heller inne i butiker då man julhandlar, det är ett som är säkert.

nu är det nära /ida

idag har jag hängt på stan hela dagen, jag har varit så sjukt duktig och köpt alla julkappar utom en. HUR BRA?! YES! så jäkla skönt, slipper jag känna den stressen. nu är det dags att laga lite middag, sen sticker jag och jobbar natt.


myspys /ida

linnea blev kärleksfull och bestämde sig för att invardera min säng, kan ju inte såra henne. be åt gud att jag får någon sömn, puss!


sovsällskap/ Linnea

Sover med Ida i hennes säng inatt ♥

Jag lever /Linnea

Ursäkta mig, jag är riktigt dåligt på att blogga! Men just nu känner jag inte för att skriva.. Jag jobbar måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag! Jag är dödstrött efter helgens bravader, vill bara sova och aldrig vakna. Det är inte länge kvar tills vi ska hem till kära Piteå, jag längtar riktigt mycket faktiskt :)   

Dag 14 – Mina drömmar /ida

byter plats på punkterna än en gång eftersom att jag har hängt i mjukisar hela dagen. kändes inte som att det skulle vara så roligt att se! jag ska ta och berätta om min olika sortes drömmar. hela listan hittar ni HÄR!

mina drömmar - nattens drömmar, dagdrömmar, eller drömmar i livet? vi tar väl en kort text om varje.

Nätterna - jag har sinnessjuka drömmar då jag sover. inte ens i min vildaste fantasi skulle jag tänka dessa tankar i min hjärna, i vaket tillstånd. jag undrar vad det är som får människan att drömma just det den drömmer. jag skulle så gärna vilja tolka mina drömmar, för jag tror att det man drömmer har någon betydelse i livet, jag tror inte att man bara drömmer om saker och ting av ingen anledning.

Dagdrömmar - även i vaket tillstånd så drömmer jag, vilket jag antar att de flesta gör. om saker och ting man vill ska hända. jag fantiserar om saker som är näst intill omöjligt att de ska slå in. jag tänker mig in i en helt annan värld och ser mitt liv från helt andra synvinkar. jag dagdrömmer ofta om hur jag har oändligt med pengar så att jag kunde köpa exakt allt jag vill ha, resa runt i världen och verkligen uppleva allting jag har drömt om.

Drömmar i livet - jag har alltid haft höga förväntningar på mig själv, vilket jag alltid kommer att ha. jag är kräsen och kommer inte sluta med någonting som inte känns rätt. jag vill tjäna stora pengar, och samtidigt trivas med mitt jobb. just nu är jag för ung för att veta vad jag riktigt vill, jag har så mycket jag vill hinna med innan jag startar den nya fasen i livet. att vara vuxen. jag har alltid drömt om att resa runt i världen, och på så sätt få se hur världen ser ut från olika synvinkar. jag tror att det är på så sätt jag kommer lära mig vem jag själv är, och vilken sorts utav arbete som skulle passa mig. resorna jag drömmer om är inte heller bara till för att få fram det riktiga "jaget" inom arbete, utan jag vill även uppleva andra miljöer och verkligen leva livet innan jag sitter fast. men resor och jobb är inte det enda jag drömmer om. att skaffa den perfekta familjen, det är en stor dröm för mig. jag vill bygga upp ett hus från grunden, forma det på mitt sätt. jag vill skaffa minnen med min "egna" familj, jag vill uppfostra mina egna barn tillsammans med någon jag älskar. 


problem /ida

sitter och söker ihjäl mig på nyårsklänninar, jag hittar inte en enda i en prisklass för mig som faller mig i smaken... blir det jeans och en snygg topp på nyårs istället? sinnessjukt, men det verkar sluta så! om någon vill hjälpa mig så är alla tips mer än gärna väkomna!


kör hellre på något i den här stilen, men lite smycken kan det bli sjukt mycket bättre än de klänningarna jag hittat när jag kollar runt!

2 i ett igen /ida

jag hinner lätt glömma det här med 1 punkt om dagen. men fredagens outfit fick ni ju se i fredags iallafall.

Dag 12 - det här hade jag på mig idag
fick verkligen inga bra bilder på detta, och skorna ser inte ut att matcha överhuvudtaget, men de är mycket mörkare i verkligheten och de är från nelly. jeansen är från gina. transparant topp från vero moda. halsband från hm. sen lite mer smycken på det som jag inte hann få med på bild.

Dag 13 – Den här veckan
finns väl inte allt för mycket att säga om den här veckan.
måndag - under dagen gjorde vi ett tappert försök att köpa julklappar, kom hem en rikare. bra start! under kvällen agerade jag frisör, klippte rebecca och chrille. linnea fick en hel makeover som ni sett.
tisdag onsdag och torsdag - jobb jobb jobb, och för lite sömn.
fredag - jobb till 16, sen fix och fest. utgång på chez, trevlig kväll!
lördag - middag hemma hos rebecca, därefter drog vi iväg på chez och hade återigen en trevlig kväll.
idag blir det en lugn och skön dag, välbehövligt! ikväll ska jag dränka mig själv i dipp, mmmmm! ¨
sammarfattar veckan som sjukt tuff, med väldigt rolig! fullt upp är bäst, det gillar jag mest! så jag är nöjd, och trött!

dagens punkt får ni senare idag!

gårdagen /ida

godmorgon tjejer och killar. igår blev det middag hos rebecca, därefter tänkte vi ta det lungt på chez. dricka typ en cider och bara snacka och dra hem rätt tidigt. slutade med att vi kom hem klockan fyra, gött! men trevligt hade vi definitivt!


vi har även snö har nere i götet, ogillar det även fast det är rätt fint!

två fina mobilbilder, pizzan var flottig och god, men väldigt mättande!!! haha

lördag /ida

idag har soffan varit även min bästa vän, alla vet ju att det har varit linneas bästa vän sedan länge tillbaka. vi har ätit våra favoriter till frukost, varma mackor, MUMS! nu funderar vi på kvällens planer, ser ut som om vi ska hitta på något med rebecca. blir säkert toppen, hörs sen!


kvällens outfit


veckans bästa dag /ida

finally fredag, ååååh så underbart det känns! har ätit pizza på grund av lathet. nu blir det en dusch, vill inte lukta usch, måste ju faktiskt stå högt i kurs! därefter uppfräschning innan lilla L kommer hem, då verkar det bli galej. mer än så vet jag inte, blir säkert en bra kväll vilket som, hörs sen!


hör upp /ida

ni söta rara som kommenterar får gärna skriva era namn även i själva kommentarrutan, eftersom att jag klanten själv på något sätt gjort så att alla kommentarer blir anonyma. mycket roligare att se ett namn och kanske även kunna koppla vem som skrivit :-) tack på förhand!

off to work /Linnea

sen blir det galejjj


Godmorgon /Linnea

Vaknade av mig själv för en stund sen! Det är redan fredag, vars tusan försvinner alla dagar?! Nu ska jag mysa framför tv.n tills jag känner att det är dags att ta tag i lite saker :)

Istid i götet /ida

Godmorgon. Idag är det fredag, och då känns det som om man borde tycka att allt bara är bra! Men nej inte jag, det är typ lika kallt som på mount Everest, spårvagnarna och bussarna går inte som dom ska, jag är hungrig som en varg och trött som en gris! Men när jag landar på tuppfjätsgatan efter fyra kommer jag må såååå bra! Och jag längtar innerligt, det gör min dag till det bättre! Nu ska jag äta limpa, ochh jobba! Hörs sen!

100 saker om mig /ida

1. Tre namn jag lyssnar till:  Ida, Idan, Idis eller nåt sånt.
2. Någonting jag tycker om med mig själv: jag är omtänksam
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag är efter klok.
4. Detta är jag rädd för: mörker.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: mat, sällskap, peeeengaaaar
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:  äta blodpudding, vara ensam länge, rapa högt och äckligt som ni vet vem. 
7. Detta tycker jag om att göra: umgås med nära och kära, shoppa, förtära alkohol, resa.
8. Detta vill jag göra just nu: börja träna och sola!!!
9. Bästa känslan: lycklig och kär!
10. Värsta känslan: oro, och när man är riktigt olycklig.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: humor, omtänksam, mysig!
12. Är jag kär just nu? i mina nära och kära ja!
13. Jag vill gifta mig? absolut!
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: resa runt i världen, skaffa familj och leva lyckligt.
15. Min käraste ägodel: iphonen är väl den enda värdefulla jag äger. haha
16. Något jag vill ha i present: kläder och skoooooor, nä men en upplevelse är alltid trevligt!
17. Detta har jag på mig just nu: tjocksockar, mjukisar och myströja, sofffflääääägeeee!
18. Favoritkläder: jeans och snygga toppar gillar jag, och smycken i mängder!
19. Favoritdjur: bosselicious såklart, min lovely dooooog
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: olika, beroende på humör.
21. Favoritlåt just nu: oh, svårt!
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: går inte skola, så jag behöver inte svara!
23. Stjärntecken: lejon
24. En bok jag älskar: är ingen läsare!
25. En film jag älskar: älskar fina kärleksfilmer!
26. Tv-program jag gillar: greys anatomy
27. Favoritdoft: GOD mansparfym!!!!! (i rätt mängd)
28. Detta äter jag gärna: Plankstek, västerbottenslax, gillat osv, mmmmm!
29. Dricker helst: Vardag: pepsi fest: cider och sprit, likör 43!!!
30. Favoritgodis: K:n är underbara!
31. Hit vill jag gärna åka på semester: thailand
32. Färg på mina ögon: bluuuuue
33. Min längd: 166
34. Jag tror på: att ärlighet varar längst.
35. Jag spelar: hög musik
36. Person jag beundrar: heeeemlissss vaaa?!?
37. Så här bor jag: i en trea med en brud till, varsitt rum, söft
38. Antal döda krukväxter i hemmet: noll, krukväxter dör i vår omgivning, så vi skaffade inga.
39. Det här tänder mig: det skulle ni alllllt vilja vetaaaa
40. Det här gör mig avtänd: ska jag berätta hur kräsen jag är?
41. Favoritfärg: förutom svart och vit så är det röd.
42. Favoritcitat: bättre ångra det du gjort, än det du inte gjort.
43. En hemlighet jag vet: det får förbli en hemlighet.
44. Bästa present jag fått: har fått många bra!
45. Senast köpta skiva: minns inte
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: jag kan inte svara på den, helt ärligt.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: finns mycket jag skulle kunna ändra på, skulle gärna byta ut fett mot muslker!
48. Udda förmåga/egenskap: Talar 14 olika språk flytande
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en vovveeee
50. Vad lyssnar du på just nu? linneas matprat
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? jobbat all day long, nu ska jag snart somna och sova gott!
52. Var är dina föräldrar födda? kiruna och skellefteå
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? icy tower
54. Vilken är din favoritrestaurang? hm vet inte
55. När badade du i en pool senast? somras?
57. Hur många barn vill du ha? minst två, melvin och meja!
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? hårdrock
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? yepp!
60. Vad har du för TV-kanaler? de jag behöver
61. Har du åkt moped någon gång? yessss
62. Har du busringt någon gång? ohyes
63. Har du fått felparkeringsböter? neppp
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? JAG VILL, vilken upplevelse!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? napa?
66. Har du en egen trädgård? mamma har
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? ingen
68. Kan du alla orden i nationalsången? säkert
69. Badkar eller duschkabin? duschar helst i en dusch, men det är mysigt att bada!
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? jag vet inte riktigt
71. Favoritpizza? vesuvio, pizzasallad och bea, mmmmmmmmmmmm!
72. Chips eller popcorn? popcorn typ
73. Vilken färg på läppstift använder du? läppsyl, torra läppar....
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nepp
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? njet
76. Apelsin- eller äppeljuice? ÄPPEL!!!
77. Vem är den senaste som du åt ute med? rebbbsaaann och linnetyooo
78. Favoritchoklad? hm, beror på vad jag är sugen på!
79. När röstade du senast? höstas
80. När åt du en hemodlad tomat sist? äter inte tomat
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? inte ensam
82. Är du bra på matlagning? jag tycker om det jag lagar iaf
83. Klarar du att tanka själv? haha jaaaa
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV? så dum är jag inte
85. Pepsi eller Coca Cola? pepsi for liiiiiife
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? nopee
87. Vad var det senaste du handlade? mat....
88. Har du kräkts offentligt? tyvärr
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? kärlek of course
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja faktiskt
91. Har du ringt något betalnummer? 118118
92. Kan man vara vän med sitt ex? alla kan inte det
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? var längesen
94. Hade du mycket hår som liten bebis? tror inte det
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? telia mobilsvar
96. Vad har du i din väska? kolla på två inlägg ner
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? har ingen sån
98. Vad har du att vara tacksam för? min familj, mina vänner, mitt jobb.
99. Var hittade du den här listan? på en blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: den som orkar, det var jobbigt

kunde inte hålla mig härifrån, var så uttråkad!

working 9 to 5 /ida

och till och med 8 to 5. därav noll uppdatering från min sida, full rulle idag. nu är jag hemma, mätt och trött. lite sömn = dåligt humör. så kvällen spenderar jag med mig själv i soffan, med en pepsi som kanske kan få mig att le lite, men  chansen är inte stor. ursäkta mig, men jag behöver mycket sömn för att fungera nu förtiden, jag har typ blivit gammal. oj så hemskt! nä usch, vi hörs imorgon pigga och glada!


gjorde en egen cirkel som verkligen stämmer. har tänkt på det sen jag såg i rymden finns inga känslor. det är verkligheten!

Dag 11– I min handväska /ida

byter ut outfiten idag också eftersom att jag inte orkar röra mig från soffan för att fixa det. vi tar handväskan istället, kändes så mycket enklare.

vad jag har i min handväska? jag är inte handväskstjejen precis, ogillar stark att bära runt på en sådan. när jag får chansen tar jag bara börsen och drar, vilket inte händer så ofta.. men annars så varierar det från dag till dag vad jag har för handväska, stora som små. såklart så har jag olika saker i alla väskor, mest onödiga saker som ligger där för att jag inte orkar plocka ut det. men det som alltid följer med, det jag inte kan vara utan är:
- börsen
- mobilen
- kalender
- läppsyl
- buss/spårvagnskort
- tuggummi
- hörlurar


såjaaaa, knåpade ihop denna på 3 sekunder ungefär.

blablabla.... /linnea

Har gjort absolut ingenting idag! Ska strax dra iväg och jobba, ska bli skönt att göra någonting iallafall..

Mer bilder på håret kommer så småningom, imorron kanske =) 

Dag 10 – Mina syskon /ida

jag byter plats på dag 10 och 11, eftersom att jag inte har någon outfit från dagen.

Eftersom att jag bara har en bror, så kallar vi punkten för mitt syskon istället. Robin heter min bror, han är 21 år gammal och bor i karlshamn som ligger i blekinge. robin kan vara den mest irriterande människan på jorden, har miljarder av gånger önskat mig ett annat syskon, vi har bråkat som hund och katt. men det händer inte så ofta nu eftersom att mr nilsson har mognat! men han har även sina stunder då han är helt underbar, då jag är stolt över honom. han är galen, knasig och inte som alla andra, han är min bror vad förväntar ni er? hehe. ♥


vi myser


med milkshake, muuuuuums!

Dag 09 – Min tro /ida

dags för dag nio då av 30 dagar med min blogg, här har ni hela listan.

Min tro - jag tror varken på gud eller på aporna. om jag måste bestämma att tro på något så väljer jag big bang, även fast jag tycker att det låter rätt knasigt det med. jag är inte en sån troende människa överhuvudtaget, jag funderar faktiskt inte så mycket på det där, eftersom att jag ändå aldrig kommer fram till något vettigt. men jag tror inte heller att det inte kommer hända något efter döden, för något måste ju hända. jag hoppas på ett nytt liv, eller något liknande.


resultatet /Linnea

Vi börjar halv fyra istället för fem! Så nu ska vi få i oss lite mat sen dra :)

Mitt nya hår, trivs sjukt bra!

idag /ida

dagen har bestått utav att städa lägenheten. hår över hela golvet, och disk fulla diskbänken, inte så mysigt! men nu är det fräscht här! nu är det lite snabb fix och middag innan vi båda drar och jobbar till klockan tio. så ser våran dag ut.


Dag 08 – Ett ögonblick

höll på att glömma, igen!

satt och funderade på vad jag skulle skriva på den här punkten, googlade på "dag 08 - ett ögonblick" och kollade runt vad andra hade skrivit om den här punkten. de flesta har skrivit ett minne. det tänker inte jag göra.

ett ögonblick. en tiondels sekund. under den tiden kan allting förändras. därför ska man inte ta allt förgivet. så lev varje dag som om det vore din sista. man vet aldrig när ögonblicket kommer.

hihih /ida

linnea ser ut som en prinsessa! ni ska få se henne imorgon, nu är vi båda alldeles för trötta för att orka visa er. så ni har något att se framemot imorgon!!


fullbokad /ida

ikväll är jag en fullbokad frisör, det var längesen! rebecca och chrille kommer hit för klippning, sen har vi ett helt projekt med linneas hår, som får bli en överraskning tills det är klart ;-) ska bli himla roligt faktiskt, tycker om att agera frisör mellan varven också!


dagens

nu drar vi på stan och köper julklappar och lite annat smått och gott, hörs!


hjäääääälp miiiiig /ida

blir gaaaaaaaalen. på något sätt har jag råkat ändra så att alla kommentarer blir anonyma trots att man skriver sitt namn...... vet någon hur man fixa det?!? tack på förhand!

3 dagar i ett med min blogg /ida

har haft mycket för mig och inte haft tid att sätta mig ner och skriva dessa punkter. men här har ni dag fem, sex och sju med min blogg. här är hela listan.

- Vad är kärlek?
Kärlek är fint. kärlek är den bästa känslan som finns. när det är lyckligt.
Olycklig kärlek är däremot den värsta känslan. Så alla kärlek är inte bra kärlek.
Men för mig handlar kärlek inte bara om killar, mina nära och kära är också kärlek för mig.



- Min dag?
Då är det alltså gårdagen, lördag som jag ska berätta om. började med att jag sov till hela 14.10, på grund av nattjobb. därefter färgade mitt hår, i väntan på linnea. klockan åtta ramlade vi in hos Rebecca och Christoffer, lagomt till middagen, som förövrigt var delicious! vid tio tog vi oss iväg till chez där vi hängde hela kvälle, drack hotshots och hade sjukt trevligt. kvällen slutade med en två timmar promenad i snöstormen, som var grymt skön! vid halv sju slocknade jag i soffan. Jag sammanfattar dagen som en riktigt bra dag, hann med väldigt mycket och hade riktigt roligt med underbara människor! så tack!


- Min bästa vän.
Jag har inte bara en bästa vän, alla mina närmsta vänner är mina bästa vänner. alla är lika högt värderade i mina ögon, jag älskar dem alla för den person de är. tycker det är riktigt tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra numera, men det är väl så det blir då man blir äldre. men ni vet iallafall vilka ni är ♥







/Linnea

Jag ber om ursäkt för min frånvaro! I fredags Jobbade jag sen blev det utgång för min del, mycket trevligt var det :) Sen jobbade jag lördag, och det blev utgång även då! Har haft en super trevlig helg och den avslutas framför tv.n med Ida :) Imorron är vi lediga och då hoppas jag på att vi kan förändra mitt hår, jag är så grymt less min färg och min längd.  


bara så ni vet /ida

iphonen är inte med mig på en kort obestämd tid framöver, så linnea är det enda sättet att få tag i mig.

uppdatering. nu är hjärtat tillbaka!


Lördag /ida

Två timmars promenad i snöstormen var inte ens lite plågsamt, utan bara skönt! Klockan är 05.41 och jag är inte trött alls, känner på mig att jag kommer sova alldeles för länge imorgon!

NU /ida


drar vi och äter middag, ciaaaaao.

Färg och julmust


sitter i köket och väntar med färg i håret och julmust på att mackan i ugnen ska bli klar, hungriiiig!

/ida

godmorgon, vaknade just av mig själv. hoppades på att klockan skulle vara lite mindre, men så tur hade jag minsann inte. ikväll ska vi på middag hos rebecca och chrille, och vad som händer efter det, är det ingen som vet.
men ofräsch hade jag inte tänkt vara, ska gå iväg till ica och köpa hårfärg nu. orkar inte se min utväxt en enda dag till!


såhär fast värre är det, eftersom att jag har VIT utväxt.....

7 timmar till helg /ida

tjena. har hängt på jobbet sen åtta, sett idol och varit arg. nu är det inte ens sju timmar tills jag slutar, längtar till att få lägga ingen ögonlocken i min egna säng, det ska bli sjukt skönt! hörs typ efter 15 imorgon, jag ska sova tilllls jag vaknar, minst! justja, ni får dubbelt av 30 dagar med min blogg imorgon.

 
här får ni en härlig sommarbild, 09 var detta! värmen tackar vi ja till!

work /ida

nu drar jag och tjänar pengar iställer för att spendera.

/ida

morsning! har legat och myst med serier fram till klockan två, behövde en lugn morgon eftersom att att jag jobbar natt inatt. linnea är och jobbar, och kommer väl hem lagomt till middagsdags. själv har jag ingen aning om vad jag ska göra, ta tag i tvätten kanske och lite annat smått och gott! vi hörs sen!


här får ni en bild på mig som jag aldrig sett för, glad var jag då!

Dag 04 – Det här åt jag i dag

tredje punkten på listan, kan tyvärr inte bjuda på en bra dag med många måltider. har svält idag pågrund av tidbrist. åt två mackor i ugnen till frukost/lunch halv ett. sen drog jag och jobbade klockan fyra, var på idol hela kvällen och hade inte tid för mat en enda gång. så jag väntade till klockan elva då jag åt en hemmagjord tacotallrik, som var delicious! hade inte så mycket grönsaker hemma, så det blev bara vanlig sallad till. förlåt för det här dåliga, men jag hade verkligen inte tid!

dock inte just dessa eftersom att jag tog bilden från google.

idas egna tacotallrik, MUMMA!

Idol genrep Scandinavium /ida





sjukt dålig zoom på kameran, så det är dåliga bilder.

denna stolta dam hade riktigt tur den här dagen, och det hade även jag och palm som fick hänga med.

efter lång väntan fick vi som vi ville, stolta tjejer!

kunde inte få en mysigare kram av olle!

här har vi två stolta tjejer till! och en fräsch olle!!!!

/Linnea

For med Ida till jobbet idag! Satt och fixade lite schema inför december, kan bara säga att jag lär ha fullt upp, jobb varje dag nästan! Har några tider på mcdonalds kvar, sen ska jag lära upp mig på nya jobbet :) Jag jobbar tillsammans med Ida på tisdag, kommer bli skojjjjjj!!!!! :)) Tänkte vara duktig och ta tag i disken nu, kulkulkul!

jobbet kallar /ida


såhär har jag tänkt se ut ikväll, älskar mina nya chinos!

såhär kan det sluta /ida



när man är sjukt trött! haha, men kul var det!

/ida

tjohoooo! vi lever och vi ska just slå på julkalendern del 2 som vi missade imorse, pågrund av trötthet. därefter blir det fix innan jobb för oss både. men jag är den lyckligt lottade som sticker iväg på idol genrepet ikväll, ska bli sjukt kul! hörs sen!


hihi /ida

linnea är hemma, love life!!!! nu lyssnar vi på julmusik, och häger i soffan, hoppas på att se paradise nu också.

onsdagsmys /ida

30 minuters hårinpackning och en ordentlig klippning, och håret känns som nytt! hur fräscht som helst!


nu ska jag koka te, och göra hårdmackor. ska mysa framför greys till min sambo kommer hem.


egen vård /ida

sitter och softar medans hårinpackningen och ögonfransfärgen sitter i, hoppas på mirakel resultat! det är ju trots all joicos bananinpackning!


njuter av ensamhet, NOT /ida

linnea drog mot jobbet just efter fyra, hängde med henne till frölunda torg och tog en shoppingrunda på apoteket. oj så kul tänkte kroppen, välspenderade 300 kr! shoppingsinnet tänkte annorlunda, de tänkte på allt annat som skulle behövt införskaffas i kläd och skoväg... men kroppen är också viktigt, så får man tänka!
sitter ensam i lägenheten, sen en timme tillbaka typ. det är så sjukt tråkigt, deprimerande, saknar linnea. fyfan för att vara ensam, fucking hate it! men ska spendera mina ensamma timmar på ett bra sätt, egen vård! hårinpackning, dusch, måla naglar, klippa håret. jag ska enbart bry mig om mig själv, oj så mysigt! hörs sen!


Dag 03 – Mina föräldrar /ida

Då var det dags för tredje punkten på listan. det är en lätt punkt, men samtidigt är den svår. vet inte hur jag riktigt ska formulera mig för att berätta hur underbara föräldrar jag har!

mamma, monika. 46 år gammal, och jobbar på ica kvantum i piteå. född och uppvuxen i kiruna med sina fyra systrar. flyttade ner över redan vid 16 års ålder, och återvände aldrig. träffade pappa, skaffa hus, barn och gifte sig. bor nu i bergsviken, piteå. på samma ställe där jag bott i 19 år.

pappa, roger. 50 år gammal, och jobbar på sca i piteå. född i skellefteå, och uppvuxen i piteå med sin yngre syster. gick högstadiet på samma skola som jag och min bror senare gick på. träffade mamma då han var 20 år gammal, och lever fortfarande med henne i bergviken, piteå.

 Världens bästa föräldrar. trots allting jag gjort mot dem i mina tonår så har de alltid varit lika snälla mot mig, och ställt upp för mig i alla lägen. trots att jag inte bor hemma nu, så ställer det upp och hjälper mig så gott de kan när jag behöver det. de finns alltid där för mig, vare sig jag behöver dem eller inte. och jag uppskattar verkligen allt de gjort för mig, även fast jag inte alltid visast det på bästa sätt. jag älskar mina föräldrar, de är så fina!


har inga bra bilder på mina föräldrar, men här har ni farfar, pappa, mamma och farmor.


Onsdag /Linnea

Okej, vi har ju som hållt på med lite hemligheter, nu tänkte jag berätta vad det är! Jag har varit på intervju på Idas jobb, ville inte berätta något innan jag själv visste hur det skulle bli.. Men idag fick jag ett samtal om att jag fick jobbet :) Så nu kommer alltså jag och Ida att jobba på samma jobb. Hur kul som helst! :) Vi kommer lixom aldrig bli av med varandra... Samma boende, samma jobb, Ida, vad sägs som att skaffa en kille tillsammans när vi ändå är på G?


morgonstund har guld i mun /ida

godmorgon! klockan sju steg vi upp, kvart över sju såg vi första avsnittet av julkalender, och chokladbiten från lucka ett. därefter begav vi oss på ett jobbigt ärende. kom hem för en stund sen, har ätit en god frukost bestående utav mackor i ugnen. nu har vi lagt oss i varsin säng och för att halvsova till serier. kändes onödigt att somna på riktigt, för då tar vi oss aldrig upp. så istället har vi en mysig vaken morgon i sängen. perfekt! hörs senare.


RSS 2.0