nu är det dags för torsdagsmys / ida



nu ska vi mysa och se i to the dol, puss på mina fina (gurkan dippen paprikan och pepsin)


PUSSPUSSPUSS



nytt och fräscht från indiska. kärlek.


uppdateringen = sämst

vi är oerhört ledsna över att vi inte har uppdaterat nå, men vi har ganska fullt upp här i Göteborg. Idag har vi virrat runt, varit på biblan och gått på stan, även sökt lite jobb! Nu är vi hungriga och måste handla, så fort Hanna kan slita sig från mobilen.. :) Imorron blir det mer jobbsökande och sen mest troligt fest på kvällen. Vi har dock två problem, fredag är den bästa festdagen för oss unga men då är vi bara tre pers på förfesten... Lördag kan vi dra till två Piteåbor och festa med dom och nå mer?!?! Men lördag är inte lika bra dag att gå ut på, mer för äldre, iaf det vi har hunnit upptäcka. Vi får helt enkelt se hur vi gör. NUU ska vi gå och handla!!!!!


efter en fika på stan /IDA


linnea och jesusflätan...


slängkyss till linnea som tack för håret ;-)

fick ta en gammal bild på roomie nummer två eftersom att hon inte ville vara med....


nu händer det grejer / ida

nu har äntligen roomie nummer två anlänt till götet, haannnieee, finally säger vi som bott här i hela två veckor. hanna har fått packa upp och linnea har fått färga mitt hår. nu sitter jag bänkad på en stol för att få mitt långa hår tillbaka, och jag lovar er att det är värt det. tycker dock synd om linnea som får kämpa för att sätta fast dessa 100 slingor. ♥ till henne för det!


SHORTY/IDA


efter att ha plågats i timmar av linnea så var äntligen allt hår borta, förutom det som är mitt äkta. och efter dusch osv så blev resultatet såhär. OVANLIGT! känns som om jag inte har något hår kvar... men det är skönt! men jag trivs ändå bättre med mitt långa svall. dock så var det grymt skönt att duscha med lite hår, det är även skönt att kunna dra handen genom håret utan att fastna. imorgon sätter vi fast det nya och fräscha håret, har fastnat för att vara långhårig, det är många fördelar med det med! nog om hår, dags för ett avsnitt grey's innan sömn. godnatt.


PAIN

linnea lirkar lös mitt betong till löshår, och jag lovar er att det KÄNNS. ni ska få se bilder på experimentet vi håller på med senare!

död åt idas löshår

Det var inte det lättaste att ta bort löshåret på den damen, det sitter som sten!


DAGENS OUTFIT


haha vi är sämst, nu missar vi bussen, bye!

GODNATT /IDA

blev snabba cash istället för idol, men lika glad var jag för det. joel är ju ändå helt OK! nu säger vi godnatt eftersom att vi har planer för morgondagen, ska nämligen ta en fika med en tjej vi lärde känna under den korta tiden vi jobbade. ska bli kul! slänger in en outfit imorgon innan vi drar, så får ni även se mina nya skor då. hörs!


allt och inget

 ångesten över diskberget och resten av bombnedslaget i lägenheten är borta, för nu har vi en ren och fräsch lägenhet. tur att man får städ-il ibland, för annars hade vi nog aldrig tagit tag i detta kaos.

missade idol gjorde vi också, snyggt jobbat av tvsidan jag kollade på igår att lura oss att det inte var idol idag, INTE OKEJ. nu får vi istället kolla på tv4play och hoppas på att det leverar lika bra som tv4.

men först behöver vi mata magen, för den skriker av hunger, igen. och en sak till (!!) fick mina älskade skor idag som jag beställde i augusti, och vet ni jag fullkomligt älskar dem ♥ ska visa bild senare då jag tagit mig ork att hämta kameran.


fanns ingen passande bild för inlägget, så då får ni åskåda denna vackra bild ist. oktober 2007 - gillar socktrenden till.... HAHA!

/IDA

linnea snorar och nyser, och jag irriterar mig på det tillfälliga avbrottet på icas hemsida. idag har vi inte fått många knop gjorda, som alla dagar. nu sticker vi och handlar på ica nära, och därefter lagar vi en utomordentligt god middag, bestående av köttfärs, tacokrydda, creme fraisch, gurka, sallad, tomat, tacosås, tacobröd och lättdryck.


vår åsikt

letters to juliet - svårt att välja rätt ord för att beskriva hur fin den här filmen är. sevärd!


WE ♥ Sofia


 

INTE OKEJ, igen!

Nu är det dags att ta tag i livet, imorron ställer vi larmet på 10:30 och drar ut på stan. På tisdag ska vi på fika med hemlig person, det blir trevligt :) Sen på onsdag kommer Hanna och det kommer bli toppppppen :D

vi glömde


att berätta att vi vunnit ett nintendo på tradera. så i veckan ska vi spela mario i mängder! HUR KUL ÄR INTE DETTA?


NELLY.COM


hemklickat från nelly.com, varsin pälsväst fast i olika färg. kommer bli perfekt i höst och vinter!


söndagar är alltid söndagar

idag tvättar vi och städar, det är ju söndag. nu tar vi en paus med pizza och ett vampire avsnitt, gött!


inte okej lördag

soffläge hela kvällen, ointressant och tråkigt. en film vi inte förstod oss på, och en annan som var riktigt värdelös. rubriken säger väl allt: INTE OKEJ. karlagatan hälsar godnatt.


TRÄGÅR`N

godmorgon, eller kanske goddag? för oss är det morgon, vi har just klivit upp. efter en lång natt i götet så behövdes all den sömn. igår var vi ut på trägårn, och det var awesome!


här har vi en del av den gigantiska nattklubben, ett av alla dansgolv. ingenting att jämföra med en pentaninvigning va? ;-)

efteråt hängde vi med på efterfest, och det var annorlunda, mycket annorlunda!


Caffe latte @ biblioteket




idag har vi hängt på bibblan för att skriva ut personliga brev, avslutade besöket med en latte på det mysiga cafét.


sinnessjukt / ida


världens snyggaste man utan tvekan.
remember me var filmen vi såg, som ni kanske förstod.


movietime

facebook fungerar inte, och det är INTE okej. fan, att man ska vara så beroende att detta ansiktsbok. istället för att fundera på vad felet är slår vi igång en film, spelar nog ingen roll vad filmen har för handling, eftersom att det är en sjukt snygg skådespelare med så kommer den leverera iaf. så där fick ni något att fundera på istället för att fundera på varför booken sviker!


DAGENS BÄSTA / IDA


linnea tycker bäst om degen...





Bullbakning / Linnea

Här på Karlagatan bakas det nutellabullar för fulla muggar :)  Idag tänkte vi söka jobb, gissa om vi orkade?! nä, vi tar det imorron istället! Sen fick både jag och Ida ett sms imorse av Trädgårn, en nattklubb här i Götet, och det var inte alls dåligt det som stod i smset. Så imorron blir det utgång, hoppas vi på iallafall... 

Snart kommer bilder från bullarna, så håll utkik!

/Linnea

Klockan är tolv, jag och Ida ligger i sängen... det är inte normalt. Men det är väl lika bra då vi ändå ska upp i tid för att dra ut och söka jobb! Är inte ens lite taggad. Däremot är jag taggad på helg, jag och Ida ska smida planer som jag hoppas blir bra... Fortsättning följer :)


GREY'S ANATOMY /IDA

kan nog vara bland de bästa serier som tillverkats. skratt och tårar program ut och program in, fullkomligt älskar detta härliga gäng! snygga skådespelare är även ett plus i kanten.


så här kan min man få se ut då vi gifter oss, skulle inte skada alltså!


GRATTIS MIG SJÄLV /IDA


idag har körtkortet varit mitt i hela 365 dagar. 22 september 2009, klockan 12.10 stod jag på noliaparkeringen med en lapp som bevis att jag fick köra en såkallad personbil. huuuuur sjukt fort har inte tiden gått? bara 365 dagar till tills jag kör utan prövotid, awesooooome. Elin fotade mig då jag kom körandes lyckligare än aldrig förr, här är resultatet! 



slutkörda

uppdateringen idag har inte varit på topp, och det beror på att vi har haft en tuff dag. vi har utfört en normalarbetsdag på företaget insales, och vi båda två kände att det inte var något som passade oss. så vi bestämde oss för att fortsätta att söka nya jobb istället, telefonförsäljare var ingenting för oss.

det här med jobb tog på hårt, ingen av oss är van att stiga upp klockan sex på morgonen, så resterande timmarna efter jobbet har vi tillbringat i soffan med en kudde under huvudet. här framöver lovar vi er en bättre uppdatering :-)


(här har ni linnea då hon sover, redigerade bort allt dreggel hon framkallat, men annars så såg hon ut såhär efter dagen./IDA)


NEW SHOES


Bootsen till höger har Linnea köpt på hm, 299 kr. Bootsen till vänster har Ida köpt på Nilson shoes, 999 kr.


fullt ös medvetslös

har varit rätt fullt upp så vi har inte riktigt hunnit med bloggen så mycket, gabbe och sabban har iaf åkt hem. redan sju imorse styrde de kosan mot piteå, tråkigt men sant.

nu har vi just stekt upp lite av gårdagens palt till middag efter första dagen på jobbet. kan säga att det var mycket information på en dag, men med lite träning kommer det här gå bra! imorgon avslöjar vi vårt hemliga jobb, håll ut (carrosohlman)

ikväll blir det soffläge hela kvällen, orkar inte röra en fena. 4 timmars sömn är inte okej då man ska jobba 8-17 måndag till fredag, så ikväll blir det tidig kväll. men först ben and jerrys, pepsi och idoooool.


TUMMEN UPP /IDA


vi lyckades, palten smakade bra! vuxenpoäng till oss som klarade detta! ;-)


PALTLAGNING /IDA

idag har vi hängt på stan hela dagen, ätit lunch och shoppat. tänkte mest ögonshoppa, men hittade såklart ett par underbart snygga skor som jag inte kunde lämna kvar i butiken. ska visa godbitarna för er senare! nu ska vi laga palt, uppdaterar även hur det gick med det senare.


FINFRÄMMANDE IGEN


våra söta vänner har äntligen anlänt till karlagatan, vi har handlat ben and jerrys och myser framför valvakan. vi älskar främmande!


.

Sabine och Gabbe är och virrar omkring, synd att ingen av oss är bra på att förklara vägen. Tills dess försöker jag och Ida intressera oss i politiken och följer valvakan :)  


HÄR ÄR VÅRAN LYA ♥


linneas sänghörna

idas sänghörna

ida och linneas garderob

toaletten

köket

vardagsrum

vardagsrum

hallen

hallen

hannas blivande rum

hannas rum


Städ och tvättdag

rubriken säger väl allt! Ser fram emot besök från piteå, förhoppningsvis ikväll :) 


KVÄLLENS OUTFIT

alkohol=skratt. ikväll set utgångsläget ut såhär.


PUSS


Trogna läsare / Ida

det vi gillar är trogna läsare, grattis Caroline Johansson ♥ jobbet avslöjar vi inom kort. det som var meningen med inlägget var våran softa förfest som blev rätt hård, eller jobbig enligt linnet.

PS. klackarna är (IDA NILSSONS FÖRTJÄNST SOM HON SJÄLV ÄLSKAR LIKA MYCKET SOM SINA EGNAS) förtjänst. PUSSPUSS från karlagatan hemlis A.

Jobb /Linnea

Det ser ut som fan i våran lägenhet, men det får duga ikväll för det blir ändå fet röjj fest i lägenheten. Vi blir hela två pers, jag och Ida alltså... :) Snart ska vi ta oss ifrån våra datorer och börja laga mat, tacos!

I fredags var både jag och Ida på en arbetsintervju, samma dag fick vi ett samtal om att båda hade fått jobbet och det verkade vara ett super härligt arbetsgäng! 

NATTKLUBBAR I GÖTEBORG

HÖRUPP, utelivet i göteborg är inte ens i närheten som hemma. det är människor, överallt och det är gaaaaaalen stämning! likheten mellan utlandets uteliv och göteborg är större, än vad likheten mellan piteås uteliv och göteborgs är. LOVAR! gårdagen bestod mest av att checka läget på nattklubbarna, ikväll kör vi ALL IN!
PS. piteå-tjejer, ta tummen ur röven och pallra er hit någon gång VA!? vi saknar ju er ♥





Idag blev vi tvugna stiga upp fast än vi egentligen inte ville, men värt var det kan man väl säga :) Vi kanske borde säga snart varför, måste höra med min partner vad hon säger först!
Hann då in på monki för att köpa ett par skor, love till dom



Ikväll ska vi ut för första gången i götet:)


det hårda livet i göteborg


konstigt nog kan buss och spårvagnsåkande tära mycket på kroppen, så vi kopplar av framför ett avsnitt vampire diaries innan kvällens bravader, kan behövas!


Finfrämmande / Ida

ikväll har vi åkt spårvagn för första gången sedan vi flyttat hit, det vi visste var att vi skulle åka iväg med med spårvangen med slutdestination mölndal, vilken station vi skulle av på var oklar, väldigt oklar. med med två kloka hjärnor ihop så hamnade vi rätt, väldigt rätt. mer än så säger jag ej, resten får vara ett mysterium.

Precis efter hemkomst landade en bror här på karlagatan, en bror som tillhörde mig. så vi har snackat och myst på hela kvällen och laddat upp för alla de bravader vi ska hinna med under denna helg. kommer bli AWESOME. nu kallar några avsnitt solsidan innan det blir sömn, det är en ny dag i göteborg imorgon.


SÅHÄR KAN DET SLUTA /IDA


då man vill fixa en hopp bild till bloggen mitt i natten utan att väcka grannarna.


Är buddha nazist? /Linnea



Den här bilden sitter på våran vägg i lägenheten.


COMEBACK


Vi gör en comeback, men den här gången gör vi det tillsammans. Ni kommer få vara med om det enda och tredje i den här bloggen, ENJOY!


RSS 2.0