pengar rullar ut som de ska.... /Linnea



Vila


Bik bok


Monki


Monki


Bik bok


Nelly


Indiska


Indiska


Glitter


Monki

plus lite annat såsom smink, hårfärg+spray!


En bil som jag ALLTID skrattar åt


är dock inte den äkta versionen av bilden, men den är inte tillåten att visas för alla, dör av bara tanken på den! haha

Några som jag alltid har roligt med /ida





ni som inte fastnade på bild vet vilka ni är, har kul med alla mina kära vänner!!!

En person som alltid gör mig glad /ida


glädjespridaren♥

tacopaj /ida

gör ett försök att få till en tacopaj så att frugan får maten på bordet då hon kommer hem, det brukar uppskattas. lyssnar även på min älskade spotify lista "mellan himmel och jord" den är king!


En bild som gör mig glad /ida


jag ler varenda gång jag ser den här bilden, den väcker mycket minnen och även för att vi ser ut att ha så fantastiskt roligt! (vilket vi även hade!)

om ni ville veta /ida

idag har inte varit en vanlig dag, idag har det hänt grejer som inte händer varje dag.


SKELLEFTEÅ /IDA


såhär har jag tänkt se ut ikväll, drar iväg och äter middag och firar vinsten! humöret är på topp! (ursäkta mitt stökiga rum.. hehe)


/ida

strålande sol i göteborg och jag sitter inne med färg i håret.. ångest! inte bara mitt hår som fått sig en färgning utan även händer fötter byxor osv, älskar min klumpighet...! linnea jobbar arslet av sig och jag slöar efter en lång natt. tänkte se hockey ikväll, men insåg att den började klockan tre? dåligt det där då vi inte har den kanalen... men håller alla mina tummar på att skellefteå tar och visar vad de går för.


En bild från i somras /ida


sommar, tack! /ida



jumpsuit - bikbok 149;-


linne - bikbok 149;-


shorts - vero moda 299;-

halsband - glitter 199;-

ring till höger - indiska 99;-

trixade ihop outfits med mina nya skönheter, såhär ska jag se ut i sommar. längtar ihjäl mig!!!

LÖN!!! /IDA


löning idag = shopping. äntligeennnn, som vi längtat! har fått med mig endel fina saker hem idag, hann dock bara med delar av nordstan idag, så vi har mycket att plöja igenom med denna lön. plus att vi ska spara och köpa festival biljetter, undra hur det ska gå ihop.. hehe, det får dock bli ett senare problem! ska hänga upp vårt nya duschdraperi och sedan fota nyheterna. bilder kommer inom kort! förövrigt såg jag ut såhär idag.

En bild på en tid jag saknar /ida








finns hur mycket bilder som helst, men det jag ville komma fram till var att jag saknar "skellefteå-tiden"

work /ida


tar mitt korta hår och sticker iväg för 6 timmars arbete.

sol, sol, strånde sol /ida

SOL SOL SOL - älska göteborg och vår!!!
idag har vi tränat igen, skönt! känner att det här med träningen ändå går bra nu. känner motivation och det är det viktigaste! nu ska vi laga pannkaka och umgås innan det är dags för jobb.

ännu en misslyckad en... hehe bjuder på den

fail


vi gjorde ett försök att fota lite nya bilder till en ny desing, som ni ser misslyckades vi. vi behöver johannas hjälp! aja, några knasiga bilder fick vi på köpet, alltid kul! nu ger vi upp och ser nåt sevärt istället.

ps. där är min nya cape som jag Älskar med stort Ä. /ida

jag fäller en tår /ida

mitt hår är borta, det existerar inte längre... känner mig som en nybadad katt. skamsen! får se hur länge det här varar..


missnöjd tjeiiiiii


En person som alltid ställer upp för mig /ida


då menar jag alltid! ♥

kärlek till våren /ida

sola-träna-klippa chrille-hockey-sova. där har ni min dag, känner att jag inte riktigt har tid eller motivation till att blogga. så jag har bestämt mig för att titta in här och skriva då jag känner för det, vilket kan bli ofta, men även sällan. vi ser ju helt enkelt!

måste förövrig påpeka att det har varit riktigt härligt väder idag. inte sådär strålande sol, men det har varit riktigt varmt i luften, varma vindar! gick hem från marklandsgatan i öppen skinnjacka och utan vantar, kände mig varm då jag kom innanför dörren, galet! vååååår, älskar våååååår!


En bild på mina närmaste /ida





grabbarna grus i stan /ida

hej, en fantastisk helg är över och det är måndag igen. ångesten är fet! har hunnit med träning på sats och ätit en delicious middag med frugan. nu ska jag mysa framför pretty little liars med en filt. jobb väntar 22-08, love life. men först kommer lite bilder från helgen, är tyvärr värdelös på att komma ihåg det här med att fota.. men några bilder har jag minsann fått mig!


tog en fika med denne, hallonbakelsen var magisk!

hittade mina favoriter på park lane, dog lite!

solen sken, så vi passade på att att ta en prommis, stannade i lekparken en stund!


söftade i solen på balkongen, skönt!


ännu mer söftande på balkongen, göteborg levererade verkligen fint väder!


viiiiiilken härlig daaaag!

hej vänner, även denna helg prioriterar vi våra vänner, även kallade grisar. nu ska vi njuta i solen, en liten prommis i dessa härliga 15 plusgrader! ikväll är det all in igen! hörs imorgon.

godmorgon /ida

gårdagen blev precis som planerad, mötte upp little D klockan 22 på kungsportsplatsen, sen hem för sömn efter en lång dag för oss alla! idag blev jag väckt 09:15 av morgonpigga monstret, men som han sa "vi måste ju ta vara på tiden!" sant så sant! nu ska vi göra oss iordning för en dag på stan, som jag bestämt ska innehålla en delicious lunch också! hörs!


17:07 /Linnea

Drar iväg och möter upp Ida på bussen för att sola, träna och sen handla!

vuxenpoäng /ida

puuuuust säger jag bara efter att ha stått och strykt ett ombyte sängkläder (4 kuddar, 2 påslakan och ett såntdär lakan som man sätter fast under madrassen så att det aldrig gilder - vilket gör det ännu svårare) i en hel timme. men är man van att sova i manglade sängkläder så är man, det är värt besväret i slutändan. jätte ointressant jag vet, men jag måste bara få klaga för att sen få säga att det är något jag saknar från mitt hem. men vuxenpoäng till mig där alltså! ska gå och skaffa mig några till genom att fixa en matlåda till imorgon. det här är sista inlägget för dagen och imorgon hörs vi innan midanatt just, för jag har ett schema utan dess like alltså, inga minuter tillgodo mellan allt som ska göras. jobb 8 till 17-äta snabb på spårvagnen-sola-träna-duscha-handla-städa toan-möta dennis- jag kommer inte hinna andas förrän elva. tror jag ska sova nu, och jag vet att intresseklubben antecknar detta vackra inlägg. hörs finisar!


bara för att jag är avis på min babe eå som är på väg till thailand just nu får ni härlig bild då hon njuter medans carro håller på att drukna... hehe


today /ida

hejdär. dagens jobb gick hur snabbt som helst, vi har hunnit vara ute i det fina vädret och även tagit en fika, klagar inte det var gör-mysigt! har även fått önska om ledighet inför sommaren, håll alla tummar för att detta ska gå igenom som vi vill, då kommer sommaren bli fett awesome!


bjuder på en bild från dagen, passade bra med ny glajjor i denna vårsol!


/Linnea

Goddag!  Solen lyser på för fullt här i Göteborg, själv sitter jag inne framför datorn och önskar att Ida kunde vara hemma så vi kunde dra på stan i det fina vädret.. Men inte de, hon slutar 17 och jag börjar 17, så jag ska göra absolut ingenting tills dess.. ungefär!
Ha en bra dag :)



/ida

ikväll har vi solat, och därefter tränat. avslutade med avkoppling i bastun. SKÖNT! nu är det dags att soma till ett avsnitt pretty little liars. imorgon väntar jobb 8-17. NATTI!


En person som är snygg /ida


min kusin är snygg!

pengarna rullar ut som dom ska /ida


ännu en underbaring från bikbok

somrigt från indiska

virkat från hm, love it

kärlek från monki

ännu en gång levererar monki med glajjor, nörigt men kärleksfullt!

klickade direkt med denna godig från hm

poncho som inte gör sig rättvis på bild, helt underbar från hm iaf

favoritring från JFR, fick även hem en earcuff bild på den får ni sen

det var allt för tillfället, det är farligt att bo i göteborg för här kan man inte hålla i pengarna. men jag klagar inte!


hälsning /ida

morsning, det är städning på G här på tuppensväg. tänkte bara säga hej och hälsa er en fantastisk dag!


oönskade odjur /ida

jag vill inte vara rädd i min egna lägenhet, jag vill inte borsta tänderna och ta bort sminket i köket, jag vill inte känna mig tvingad att duscha på gymmet, jag vill inte behöva gå med skor varje gång jag ska på toa, jag vill inte behöver genomsöka hela badrummet innan jag går på toa, jag vill inte behöva se en silverjävlafisk. snälla nån finns det inte något sätt som med säkerhet får dessa odjur att försvinna? jag gör typ allt som står i min makt, för jag står fan inte ut. så förbannat äckligt.................


En bild på min fritid /ida



ibland kunde jag inte älska söndagar mer /ida

det är söndag och klockan är över sju, är jag glad? JA, fan så skönt att helgen är över. ännu skönare att vara ledig imorgon! värkte trefjärdedelar av en pizza då jag kom hem (!!!!!!!!) sett solsidan och big brother, perfekt söndagkväll måste jag säga. nu ska jag somna till min lover serie. men först ska jag leta fram en dagens bild. och imorgon lovar jag er att visa mina senaste inköp.


världens bästa outfit bilder


schhhhhhh

happyface

HEJ /IDA

hej gullisar. jag har jobbat och sen stressat för att göra mig klar. hinner inte med en dagens bild för att jag inte har tid att starta min egna dator! vi hörs imorgon då jag har slutat. hoppas er lördag bjuder på något riktigt kul!


kvällens /Linnea


Linnea

Det är lördag, och lördag denna helg betyder fest! Ida jobbar till 18 så jag ska fixa lite saker tills hon kommer hem! När damen kliver in i lägenheten har hon beställt hög musik och en piggelindrink :) Någon bild kanske dyker upp senare, så håll utkik!  


dags att tjäna pengar istället för att slösa /ida

det är fredag och jag jobbar hela helgen, love life va! taggar till tusen, till söndag 19.00. ha en underbar fredag alla fina, och ni som förtär alkohol kan ju hälla i er min del också. för min skull!


bjuder på en spårad bild, bara för att jag skulle vilja vara spårad NU!

någon jag aldrig kommer släppa taget om /ida


I love you

SATS /IDA


hej homies. även idag har vi hängt på sats, och det var skönt. imorgon kommer träningsvärken vara värre än värst, love it! lagade tidig middag, 15.15. vad tror ni det betyder? jo att jag är hungrig nu igen. obra! man blir hungrig av träning, vilket resulterar i att jag är hungrig hela tiden! nog om hunger. göteborg som nyss var soligt och fint, är nu regn/snöigt och fult. blä! trodde våren var här för att stanna, men icket!

tänk om alla strävade efter att vara fet /ida

idag verkar inget sluta lyckat. det var inte två vita ansikten som kom hem, utan två brandbilsfärgade. galet! nu ska vi se film och fortsätta att må dåligt över att vara nyttiga, kul liv vi har. ska man inte vara lycklig då man lever? nepp tydligen inte, man ska förbjuda sig att göra det som gör en glad. att äta alltså! skämt åt sido, men seriöst, det är fan jobbigt att inte få äta då man är sugen (vilket i vårat fall är jämt). nu ska vi tjuv se en film som inte gått på bio än, cooolt. men först ska vi göra iordning nyttigt kvällsfika, vad det då är..... livet är fan inte gött!


högst upp på listan just nu, kan inte någon komma på en nyttig version av detta? jag sponsrar!!!!


äntligen /ida

efter tre veckors förbud att sola, och 1 vecka av noll tid så tar vi oss äntligen i väg till solariet. finally säger jag bara, behöver lite färg för att se mänsklig ut igen. ska även förbi blomman och kolla om det finns något nyttig och gott, hatar att allt gott är onyttigt. jävla beroende...... hörs sen!


fick inte ens en semla på fettisdagen..... inte för att jag skulle vilja ha en heller... men ändå!

En ovanlig bild /ida


det ovanligaste jag kunde hitta bland mina miljaders bilder. undrar i vilket tillstånd personen som skrev det här var i, nämner inga namn.

dagen /ida

hej vänner! idag blev dagen helt som den inte skulle, hade tänkt städa och ta det lugnt. slutade med att vi köpte gymkort och sprang på bandet osv/gymmade i över 1,5 timmar. därefter storhandling. vips så var klockan tio och det var dags för jobb. nu ska jag jobba hårt hela natten och sen sova ihjäl mig imorgon, längtar!

En person jag vill vara med /ida


eftersom att det var 100 år sen sist typ så skulle jag inte tacka nej till lite kvalitetstid med denna fina!

glömde nästan /ida

en söt varelse vid namn siri har flyttat in på enrisvägen. synd för mig som bor 130 mil bort, men i april ska jag pussa på henne.

bilden tog jag av min kusin

uppdate: hon försvann lika fort som hon kom. tråkigt men sant!


Big city life /linnea

Lite shopping


Monki


H&M


Scorett


Din sko


H&M


H&M


Weekday


Monki


Indiska


Bik bok

Plus dessa skor som har skickats tillbaka och ett par nya är på väg, se så det kan gå...

Nelly


/Linnea

Idag for de sista brudarna, tråkigt! Ska strax börja traska iväg mot nattjobb vilket kändes ganska tråkigt.. Var inte alls speciellt sugen på att jobba. Nåja, det kommer upp lite bilder senare ikväll på allt jag har köpt de senaste dagarna, så håll utkik! :)


en bild som påminner mig om gamla tider /ida



lejonet /ida

kärlek ♥♥♥♥ = bra flyt! - det här är enligt horoskopet fram till den 16 mars. IDA, bra flyt? haha dagens skämt!


bakis

låt rubriken tala. HEJ!


jag och någon klasskompis /ida


exklasskompisar, men även tre sjukt underbara människor!♥

Men godkväll /Linnea

Sitter på jobbet och funderar på vad jag ska göra, lyssnar på musik och taggar lite inför morgondagen! Ska tagga hela natten hade jag tänkt. Våra kära piteåbor är hos oss i götet och det kunde inte kännas bättre, till och med Lena märkte på mig att jag var extra glad när jag kom till jobbet!

Happy face

Torsdag /ida

Goddag! Det är torsdag vilket innebär helg efter klockan 18, och inte vilken helg som helst! Så underbart! Tjejerna är på stan och jag hänger på jobbet... Skulle hellre äta en god lunch med dom än att sitta här och svälta. Sån tur har inte jag, såklart! Kanske man unnar sig en sallad från maxi eller nåt, kändes inbjudande då maten i bamba var oätbar! dags att återgå, hoppas er torsdag är underbar!

finally /ida

älskade piteåtjejer är på besök, de har just anlänt! oj så underbart, nuuuu sova jobb imorgon. höööörs då vi hörs vännerna prioteras i helgen.

En bild på min vardag /ida


jobb är väl en vardags grej?

jobb till 22 /ida


jobb, sömn, jobb, världens bästa tjejer kommer. JAG ÄR TAGGAD!

en person jag kan berätta allt för /ida


allt berättar man väl inte, men det mesta! men linnea finns alltid där, hon är en stjärna!♥

sims /ida

goddag. jag är död idag. gruvar mig för att stiga upp ur sängen (har inte sovit tills nu bara lagt mig ner med datorn igen), eftersom att det är nästintill omöjligt att ta sig upp. nu ska jag spela the sims och drömma mig tillbaka till gamla goda tider. hörs på en stund då jag har något vettigare att komma med.


RSS 2.0