bara för att jag ska känna mig tvingad /ida

spikar tidig uppstigning och löpning imorgon. ska hålla i det här nu, önska mig lycka till!! NU, det bästa: pretty little liars!

longboard /ida

Longboard "40 - Makonga" - Vines
sitter och kollar runt på olika longboards eftersom att jag tänkt skaffa mig en till sommaren. så att jag kan glida bland både piteå och göteborgsgator, söööft! vet dock inte vilken man ska ha? vad är skillnaden? fattar ingenting av sånt, måste nog be min käre vän om hjälp senare. tycker dock den här så fin ut, men hur bra är den?

någon som är väldigt snäll /ida


emelie snyggingen själv, som är otroligt snäll, men även så mycket mer! ♥

kärlek /ida


hämtade just ut dessa underbara. åh så fint till sommaren! kan-knappt-bärga-mig-!-!-!

skryt mer va /ida

jag höll det jag lovade. 30 minuters löpning och idas egna corepass! imorgon kommer jag inte kunna röra mig. (jag är mest otränad i sverige om någon hann börja fundera). det här ska vi hålla i, hade tänkt köpa mig ett träningskort på sats i frölunda nästa vecka, hoppas att linnea är lika taggad som mig på det. inte nog med att jag tränat, har även storstädat lägenheten inför onsdagensbesökare! duktiga jag vaaaa?! och nu är maten snart klar också, linnea ska få den serverad på tallriken då hon kommer hem efter en lång dag på jobbet. nog med skryt från mig! hörs sen.


natti /ida

nä nu är wallander slut, vilket innebär att söndagsmyset är över. linnea sover redan (tror jag) ska själv somna till nåt avsnitt nu. imorgon ska jag ut på en springtur och därefter köra idas egna corepass! skriver det här bara för att jag ska känna mig tvingad att utföra det här imorgon. godnatt på er!


Någon i min släkt /ida


"småkusiner" som inte längre är så små.

ingen söndagsångest /ida

söndag igen, som vanligt. alltid söndag! men idag är det braaaa med söndag, för snart är det måndag sen tisdag, onsdag och då kommer favoriterna hit och stannat till söndag/måndag(!!!!) lycka! 

vad gör vi idag då? jo linnea jobbar på till sex?sju? eller nåt. jag ska se serier och mysa hela dagen lång. hoppas på att kroppen orkar röra sig till ica för att inhandla the love of my life - dipp!




håret är borta... /ida


håret försvann...

men och andra sidan, det tjorvar inte längre!

ikväll /ida

planerna blev visst ändrade. har just druckit upp första glaset, linnea kommer snart hem. det blev visst fest. YES!

här är min utstyrsel. mer bilder lär vi inte hinna med ikväll. HEJ!


ego /ida

bara för att jag vill ha vår/sommar nu så knåpade jag ihop en outfit med lite nya saker






mästerfotografen i farten. nyheter som får mig att längta ännu mer efter sommaren. älskar förövrigt min hatt! och en sak till, syns det att jag kapat mitt hår typ 5 cm till? råka visst gå all in med saxen... hehe

spikat /ida

16 mars dyker denna människa upp i göteborg, woho älskar besök!


lördag /ida

godmorgon. det här är månadens sämsta lördag ever. linnea jobbar till nio och jag kunde inte känna mig mer otaggad än på en lugn lördag ensam i lägenheten. BLÄ! städar mitt rum som ser ut som en bomb. sen har jag även tänkt ta tag i att visa er lite nytt och fräscht i garderoben! hörs sen.


En person som jag saknar /ida


min fina kusin emma♥

nattjobb /ida


nu sticker jag iväg och kommer inte hem förrän efter nio imorgon bitti, kommer vara en dödtjej!

25e!!!! /ida

Fredag och löning alla kan nog lista ut vad vi sysslar med! hoppas på en delicious sallad snart och sen tagga för nattjobb 14,5 timmar. Hörs ikväll eller imorgon beroende på tid. Ha en fin fredag finisar!

En bild som jag aldrig lagt upp /ida


bara för att den är över två år gammal så är det okej att den blir upplagd nu. förståeligt att det inte dykt upp va?
haha! stina var såklart en äkta finis som alltid=)

morsning /ida

godmorgon! inatt har jag drömt så mycket att jag knappt tror att huvudet kan ha koncentrerat sig på att vila överhuvudtaget. hur som helst pallrade vi oss upp vid elva, och gjorde en brakfrukost. sitter nu i varsin korgfåtölj och vilar magen i några minuter, snart ska vi ta tag i det enorma diskberget vi skaffat oss. känns inte alls så taggande, men har man satt sig i skiten så har man!


BIO /IDA

den här dagen har inte erbjudit på allt för mycket egentligen. några timmars möte på jobbet med allt för mycket gott att äta (nyttiga saker), åt lite för mycket av det så att popcornen och varmachipsen fick följa med i väskan hem från bion. såg sanctum 3D, den var mycket sevärd! nu står serier på schemat, linnea ska såklart sova i min säng (ingen ovana ni vet...) så hoppas ni hunnit anteckna detta intressanta. PUSS.


en bild på mig och en vän jag inte varit med på länge /ida


miss you♥

vilken härlig dag /ida

godmorgon vänner! har tagit vara på denna fina onsdagsmorgon genom en springtur i den härliga vårsolen. har även gjort ett eget corepass i brist på träningskort. jag känner mig rätt duktig för en gångs skull! sitter och väntar på att sömntutan ska vakna så att vi kan äta lunch tillsammans, men hon verkar helt jävla död. (förståeligt pga nattjobb)


en gammal bild på mig själv /ida




en helg i p-town /ida

har sovit alldeles för länge och ätit alldeles för mycket palt. men här är jag, levande men det är knappt! tänkte slänga upp lite bilder från denna fantastiska helg.



lunchade på nodo med finfolket, mums!









haha rossa gjorde mig tvungen att lägga upp den här.....

blev en king king king förfest hos jesse och jesse innan utgång på kalles.

fick denne man på middagsbesök i bviken, inte fy skam!




En bild på en konstig tid i mitt liv /ida


konstig och konstig tid vet jag inte om jag ska kalla det här, men det var en annorlunda tid. nyflyttad till göteborg och allting var ovanlig.

back in town /ida

hej vänner. har haft en helt fantastisk helg med de allra bästa, kan inte klaga det minsta. förutom att tiden har gått alldeles för fort. är tillbaka i storstan igen, sitter på jobbet till och med. från och med imorgon är det bättre uppdatering, ska visa er bilder från helgen. nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det kallnar, sen får ni en dagens bild inom kort! natti!

Lördag /linnea

Har inte riktigt tid att sitta framför datorn nu när jag är hemma.. Men nu sitter jag i min systers lägenhet och väntar på att hon ska sluta jobba så vi kan fara hem och äta gooomat :) Rotar även fram lite kläder inför kvällens bravader, är sviiiin taggad! Nu ska jag försöka ta mig fram till hennes garderob för att hitta något att ha på mig, notera försöka ta sig fram! Det är inte ordning och reda på denna brud..


/ida

god morgon. sitter i min ensamhet hemma hos elin. hon är duktig och jobbar. ingen svarar på min sms, vet inte om det kan ha med iphonen att göra. för den har slutat leva på mina villkor iaf! funderar på att springa ner på ica och inhandla frukost. elin kyl är TOM. osoft för jag är lat, men samtidigt dödshungrig! oj så ointressant! hur som helst levererar piteå, och ikväll är det all in som gäller.

elins dator har inte så mycket utbud! 2008, volymens år! haha

Piteå /ida

Befinner mig i Piteå, allt är king! Har ingen dator med mig, vilket resulterar i noll bilder. Fortsätter med en bild om dagen då jag kommer tillbaka till Göteborg igen. Blir gles bloggning under helgen, för jag ska njuta av den korta tiden med nära och kära! Hörs då vi hörs, puss!

en bild på någon i min familj /ida


mitt troll♥

nu är det nära! /ida

städat - check!
färgat hår - check!
packat det sista - check!
nu är det bara två och en halv timmes sömn innan vi packar ihop och drar mot piteå! ses kära piteåbor!

FINALLY /IDA

6 arbetsdagar - check! wohooo, nu återstår bara lite fix och trix till alldeles för sent ikväll, och därefter alldeles för lite sömn innan klockan ringer 03.30 och det är dags att stiga upp och bege sig till flygplatsen. jag är typ världens lyckligaste, ska bli så underbart men en långhelg tillsammans med de allra bästa!


En bild på mig själv /ida


finns inga bilder på bara mig förutom webbcam bilder. enda jag har att erbjuda, från november.

packåsna /ida


från att vara världens sämsta packare, till världens bästa!!! bara några få småsaker som fattas. väskan går att stänga utan våld, första gången det händer sen jag vet inte när. jag är stolt över mig själv!

/ida

yoo! jobbade sent igår så jag hann inte med någon uppdatering, lika bra kanske. alla hjärtans dag är årets sämsta dag enligt mig, kunde inte vara en mer deprimerande dag. förövrigt så firade vi fem månader i göteborg igår, galet! fem hela månader, kan inte förstå det själv. känns som om det vore igår vi satt på tåget hit!

dagarna har sprungit förbi, imorgon jobbar jag min sista dag. på torsdag åker jag hem. shitshitshit!!! måste börja packa, lär ta en evighet.... väskan ska vara så tom som möjligt, ni som känner mig vet hur det brukar sluta.... ska även vandra iväg till blomman och hämta vårt hm paket, skor♥ nog om onitressanta saker! hörs senare!


i brist på bilder får ni en på henkooo bara för att jag pratade med honom nyss ;>


någon jag umgås väldigt mycket med /ida


vi bor ihop, jobbar på samma jobb. vad har jag för val liksom?♥

provar en enklare /ida

jag var sämst på förra, orkar inte med den för det tar sån tid. så jag testar en ny, en bild kan ju inte ta sån tid att lägga upp? eller? man vet aldrig med mig. men vi kör! lovar att lägga upp en varje dag, med vissa undantag. önska mig lycka till!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.


fräscht /ida


önskar jag kunde ta på mig det här imorgon och dra till jobbet, enkelt och snyggt! mmmm, ge mig sommar!

20 och 21 år, grattis på otursdagen! /ida

HEJ! tre av sex dagar är avklarade, vilket betyder att det är tre kvar (kände att jag nästan dumförklarade er där, som ni vet vem brukar göra ;) haha) jag längtar som aldrig förr, ska bli så underbart att hänga med the love of my liiiiife i några dagar!!! nu hänger vi i soffan, välbehövligt efter helgen. ska trycka godis och popcorn och dricka cola eftersom att det är nyttigt fram till nästa fredag. gött! walle börjar nu, tjing!!


än en gång, GRATTIS GULLON! ♥ vet att ni saknade mig på er dag ;-)

natt /linnea

Klockan är bara kvart över tre, har en del timmar kvar innan jag slutar, funderar på vad jag ska ta och göra nu! Film tror jag det blir :)

en roman med klagomål /ida

min ångest är FET. fetare än linneas. tror jag ska somna nu så att jag fortare blir av med den. ser verkligen framemot jobb 9-17 imorgon(åka hemifrån en timma innan), 12-20 måndag, 8-17 tisdag, 8-17 onsdag och möte till 20 därefter. och sen uppstigning 03.30 på torsdagmorgon. dööör av bara tanken på allt desssa. jag är ingen morgonmänniska, så mitt humör kommer vara längst ner i botten tills jag landar i luleå 08.40 torsdag. GE mig styrka! förlåt för allt depp, men man måste få klaga ibland också.


vill gömma mig här i en evighet!

fyfyfyfy /Linnea

Idag har jag gjort absolut ingenting.. Har varit helt själv hela dagen och haft trååååkigt! Och det blir inte bättre, det är lördag och jag jobbar 20 till 09.. dödödödödö!!!! vill inte, inte en lördag.... Det borde vara olagligt att ha såhär tråkiga helger. Nåja, datorn åker med ikväll, den ska få underhålla mig hela natten! Imorgon ska jag sova bort hela dagen sen även försöka att inte somna allt för sent på kvällen med tanke på att jag börjar 08 på måndagmorgon! Snälla låt dagarna gå fort så att jag får slippa denna ångest!

Lördag /ida

Goddag! Idag är det fint väder i Göteborg, solen lyser och det är verkligen härligt ute. Förutom i skuggan, iskallt! Hänger på jobbet och det är rätt soft. Slutar klockan nio, så den här dagen händer det inte allt så mycket som jag önskat. Hade gärna åkt iväg med skotern, och myst framför en brasa på ett renskinn ute i ingenstans. Oj så mysigt det hade varit en dag som denna. Nog om önsketänkande, hörs sen!

work work work

hej på er, idag har vi hunnit göra lite ärenden på stan och därefter jobbat. helgen innbär jobb jobb och åter jobb. så vi har inte så mycket att uppdatera med här. ikväll äter vi pizza, dricker cola och äter godis. laddar upp inför jobb imorgon. hoppas ni har en trevlig fredag iaf!


kan älska att /ida

kan älska att badrummet förvandlats till en ocean efter min dusch. kan älska att toalettpappret är slut. kan älska att jag är ensammen hemma. kan älska att jag inte fick/får igång mario. eller så inte. inget går min väg idag. ge mig torsdag 08.40!


b-o-r-i-n-g /ida

kunde inte vara mer uttråkad, kunde inte känna mig mer ensam. vill att linnea ska komma hem och göra mig sällskap, vilket hon inte gör förrän om två timmar..... kul liv! sätter mig och spelar lite mario, för att fördröja tiden och om ellepelledubbelv ser det här kan hon gärna ringa mig, skulle va kuuuuul. hörs!


om lönen räckte till /ida


då skulle jag fylla upp min garderob med det här, och så sjukt mycket mer. men det var om lönen räckte till....

lill söndag /ida

guten morgen. idag mår kroppen som den förtjänar, lycko mig som är ledig och kan ligga i soffan/sängen hela dagen lång, vila upp inför jobb-varje-dag-till-hemgång. och ärligt talat kunde jag inte känna mer tagg! jag menar, hur bra är det inte att jobba gärnet till torsdag och sen få komma hem och njuta i 4 och en halv dag med de allra bästa? woho, livet är life, även fast det är snöstorm ute!


såhär kan det sluta efter en utekväll

IMPLUS

FEST! woho! ledighet är till för fest, eller fest är till för då man är ledig, visst var det så! göteborg vi ses i dimman!


gaddad för livet /Linnea

Jag är så uttråkad just nu... Vart är Ida när man behöver henne? Ska nog börja röra mig mot sängen och slå på en film! Imorgon drar vi mot stan en sväng och på kvällen kanske bio?!?! 
Hörs!  

idag /ida




visst har vi det fint i götet? :-)


dålig bild, men jag orkar inte! de två till vänster är köpta idag. den till höger fick jag av fina elin i juklapp.

home /ida

nu är vi hemma igen, matlagning och städning är i fullgång. visar er några bilder från dagen sen, ska även visa mina inköp, två underbara ringar. borde ha ringförbud efter att ha köpt typ 25 sen vi flyttade hit... aja, nog om det! åter till arbetet!


underbart /ida


vädret är underbart här idag, som ni ser lyser solen och det är äkta vårvärme ute! dagar som denna kan man bara älska, drar på stan och njuter i vårsolen, hörs sen!

morsning /ida

godmorgon gott folk. sitter och väntar på att linnea ska vakna, tänkte få med mig henne till stan. men eftersom att hon jobbat natt har jag ingen aning om när hon tänkt stiga upp, så till dess sitter jag här och läser mina 138 inlägg på bloglovin och håller tummarna på att hon är påväg upp inom kort!


galen tjej /ida

jag åkte tolv hemifrån, och därefter direkt till jobb. äntligen hemma! förmiddagen spenderade jag på ett ställe som gjorde mig nervös. men jag gick därifrån nöjd och stolt över mig själv.


tror nog ingen kan misstolka vad jag gett mig in på denna dag. heeeheeee


söndagar är underskattade /ida


älskade lax och potäter med sås, mmmmm!


myskväll på högsta nivå med det godaste som finns, och wallander på det. mmmmm!

vi har gjort bort veckohandlingen och städat till i köket, skafferi kyl och frys. nu är vi värda att hänga i soffan med allt detta goda hela kvällen. mys. hoppas alla därute har en lika bra söndag som oss.

gårdagen /ida

godmorgon, vi har just vaknat. vi bestämde oss för att gå ut och ta nån öl och bara snacka. vi hängde på viktoria och insåg att det skulle vara så fruktansvärt roligt om syftet med utgången var askalas! inte det perfekta ställe om man bara tar det lugnt!


lördag /ida

gårdagen blev inte som planerat, men trevligt hade vi allt! nu är vi hemma,  bänkade framför föräldrafällan med ett stort glas cola (önskar det vore pepsi), helt underbart! hörs sen!


Äntligen fredag /Linnea

Morgonen började med spårvagn hem kring åtta, kan bara älska hur sliten man ser ut efter att ha jobbat natt och ska åka hem...Jag ställde väckaren på tolv, har hunnit dammsuga, handlat inför kvällen och bara slappat i soffan! Ska ta tag i disken snart och om en timma slutar Ida, då ska jag laga mat sen ska vi göra oss klara för kvällen :) 

Någon webcam bild lär väl dyka upp ikväll när vi fått i oss lite alkohol.. Inget ovanligt när det gäller oss!      


hejhej /ida

hemskt mycket hej! jag jobbar på och kommer hem senare än förväntat, jag är dödstrött och kämpar för att hålla mig vaken, så inspiration ocnh intressanta inlägg är inte ens att tänka på. imorgon är sista dagen innan helg, lovar att komma med något bättre då! ska visa min älskade älskade skor som jag hämtat ut idag. de kommer ligga på topplistan såfort allt det blöta och hakliga är borta, ser framemot det! nu ska jag läsa (nörden nummer ett) och sen sova så att jag är pigg för morgondagens bravader, woho vilket tagg jag fick upp! godnatt kära ni!


har bilder att lägga upp, så jag bjuder på gamla godningar! söta innan luleåkalaset 07... heheee

Linnea

Drar iväg på möte med jobbet!

Morgonstund har guld i mun /ida

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen pga jobb, och konstigt nog är jag pigg. Gruvar mig alltid inför att klockan ska ringa eftersom att jag är så fruktansvärt morgontrött! Men hör och häpna, jag vaknade hela 45 minuter innan pigg som en lärka, ibland är livet för underbart! Dagens bloggning från min sida kommer inte vara något att hurra över, jobbar till fem sen är det möte. hoppas ni får en fin dag!

back in business /Linnea

Bloggtorka på senaste tiden har det varit för min del.. känns bara på himla tråkigt att bara skriva samma sak varje dag, jobb jobb och jobb... Men jag välkomnar mig själv tillbaka ändå! För er som är intresserade av mitt ganska ointressanta liv så har jag jobbat hela helgen plus måndag och tisdag, kan säga er att det ska bli RIKTIGT skönt med en ledig dag imorgon :) Vill även tillägga att jag har i princip simmat hem från jobbet idag, så ser Göteborg ut! 
Resa till Piteå är även bokad, jag skulle inte hem egentligen, men planerna ändrades då jag fick en ledig dag.

Ska snart få träffa min kärlek


blev riktigt sugen på att fara ut ett gäng och grilla, huuur mysigt vore inte det?!?!

always look on the bright side of life /ida

jag hatar veckor då jag och linnea går om varanda i jobbet. blä! men så är det om man jobbar på samma jobb, bara gilla läget, vi har ju faktiskt många fördelar också.

idag är det redan 1 februari, gaaaalet vad tiden går fort. snart är det dags för hemresa till kära piteå, och två veckor efter det för vi besök från piteå. fruktansvärt roligt måste jag säga, ser verkligen framemot det här! nu börjar man se ljuset i tunneln efter en tuff vinter! 

 
skolavslutning i sjuan.... snyggt mode......

RSS 2.0