en första kompis /ida

jag lyckas glömma den här hela tiden..... här hittar ni iaf den.

Dag 25 - en första
Kompis. En pojke vid namn Daniel Fahlman. Han böt efternamn och heter numera Granstedt. Han var min första och bästa kompis. Vi var som ler och långhalm, lekte hur bra som helst varenda dag under barndomen. Daniels största intressen var tv/film och att rita. Han ville bli konstnär. Danne som jag kallade honom, hade en lila cykel med en tuta, denna cykel var nog kvarterets mest eftertraktade, alla ville cykla på den. Men eftersom att jag och daniel var bra vänner, så var det jag som fick låna den för det mesta. Enligt daniels bror så kunde Daniel inte nog mycket "fakta", han kunde med knasiga saker. När han var 8 år frågade han min mamma om hon visste vad en nekrofil var. kanske hade brodern rätt? ;> Hur som helst så förgyllde denna fantastiska kompis mina dagar på barnsben. och han är fortfarande en nära vän i huset brevid.


nu

promenerar vi iväg och solar, skönt!


önska kostar ingenting /ida

mitt önsketänkande överskrider alla gränser.


skulle mitt skoförråd se ut såhär skulle jag inte klaga!

måndag /ida

goddag! natten har varit lång, och sömen kort. och vad händer idag? linnea slutar fem, så när hon kommer hem ska köttbullarna, potatisen och såsen stå på bordet. sen ska vi powerwalka och sola, kvällen låter helt underbar. fram tills dess ska jag ha lite egentid, måla naglar osv. älskar att vara ledig på måndagar!

 
tuffbrud i lyxförpackning, orädd för allt. vad hände?


punkt /ida


KLIAR I FINGRARNA /IDA

det är inte lätt att heta ida när man kollar runt på alla dessa internetsidor. mitt shoppningsug är så fruktansvärt enormt så att jag inte vet vad jag ska ta mig till! bättre blir det inte av att kika på JFR, vill bara klicka hem allt!

Fjäder & Kors i ett - Cross mixtum
Kenzas- SPEECHLESS x1
Dubbelring kors - INPUNDENS


truuuuuue /ida

what doesn't kill you makes you stronger.


/ida

alla lampor i hela lägenheten är tända, och mamma har hållt mig sällskap i telefonen i två timmar pga min rädlsa för att vara ensam och röra mig i lägenheten. jag är så rädd så jag tror jag dör, fortfarande. går inte mot toan i onödan! nu ska jag laga mat, sen ska jag och linnea på silverfisksjakt, önska oss ingen lycka att hitta någon!!!


min värsta fiende, nästan.

SILVERFISKAR

tror jag såg en på toan, sprang för livet. ligger i sängen, döende. vad vill världen mig?!?!


ösig lördag /ida

4 timmar på jobbet gick snabbare än förväntat. kan hata att linnea börja nio imorgon... kul att ligga i sängen redan klockan 12 en lördag.. inte min grej! nästa helg är det andra bullar, taggar redan. nu ska jag läsa bloggar och se 90210, mitt nya liv vill säga. adios!


passar på att visa en bild från en GALEN kväll på alla sätt! saknar finisarna också!

jobbet kallar /ida

några timmars sömn för att ladda batterierna, nu sticker jag iväg och jobbar några timmar till. hörs sen!


nattjobb /ida

ikväll/natt ska jag jobba och jag ska inte fokusera på något annat än det. tar mitt kråkbo till hår och promenerar till marklandsgatan. kall frisk luft, skönt! adios.


tattoo /ida

jag har funderat alldeles för länge utan att komma någon vart, men nu börjar jag närma mig slutet av all funderation. nu ska jag ta tag i att boka, galet!!!


jobb jobb åter jobb /ida

guten tag. i helgen står det jobb på schemat, olika skift också för den delen. pengarna rullar in som dom ska. laddar upp med ett vampire innan linnea drar!


gött /ida

trodde kvällen skulle sluta lika dåligt som den började. men ack så fel jag hade. linnea trotsade den hemska kylan för att köpa dipp som jag tjatade om. själv lagade jag tacos åt oss (23.40) - middag. vi laddade upp allting och slog igång i rymden finns inga känslor. underbart slut på en torsdag som denna. nu väntar sängen och 90210, natti!


HEJ /IDA

vi är nog världens sämsta bloggare någonsin, och det står vi för också. jag har jobbar 16-22, och sitter nu i soffan och denna enorma hunger blir snart min död.... måste nog tillaga något innan, skulle bli så synd om linnea om jag bara dog... vi har förövrigt beställ från hm, dessa älskvärda kommer hem till oss för att sällskapa under sommaren, looove it!!!



än en gång /ida

blev utgång och en soft kväll. godnatt!

22 timmar senare /ida

tjoho. dagen har erbjudit allt för lite motför vad planerna var, promenaden och solningen får vänta ytterligare en dag. vi tog oss iaf väg på en handling, tom kyl uppskattas inte då man är hungrig (dvs att det aldrig uppskattas eftersom att vi alltid är hungriga). väl hemma lagade vi underbar lax med potatis och grymma tillbehör! MUMS!
vi båda fick även paket från piteå idag, och själv är jag mycket nöjd! tack! (du vet vem du är) :-) nuuuuuu ska vi bestämma om det blir en soft kväll på nån krog eller om det blir bio, återkommer!


perfektion /ida


inom kort befinner sig dessa hemma hos mig

höll på att glömma /ida

RESAN TILL PITEÅ ÄR BOKAD!!! träffa mina lovers där hemma kunde inte få mig att må bättre, ses snaaaart ♥









osv...... saknar er allllaaaaa (även de som inte fastnat på någon bild)


tisdag /ida

det deprimerande vädret gjorde shoppingen till ett hell, så drog hem igen. en dag då vädret är bättre ger vi oss på second hand upptäcksfärd. istället har vi lagat hemmagjorda köttbullar, potatis och sås. galet gott, vilket resulterade proppmätta magar. nu vilar vi för att orka med en promenad till solariet, bättra på brännan är ett måste!!!


skynda fynda /IDA

goddag människor, vädret i göteborg är väl inget att hurra för! vi livar upp stämningen och sticker iväg mot järntorget för att hänga i second hand butikerna, med lite tur kommer vi hem med något fynd. det återstår att se! hörs sen.


nytt nytt nytt /ida

fastnade TOTALT i mitt nya skissblock. trots noll talang så är det faktiskt riktigt roligt. men träning ger ju faktiskt färdighet, så nu ska jag lägga ner tid!

här är iaf bilder från dagens inköp. gjorde det så enkelt som möjligt för jag är LAT!


kavaj - hm knästrumpor - indiska smycken - gina tricot

/ida

idag har vi hängt på stan hela dagen, fick med mig lite smått och gott hem, och jag är riktigt nöjd. ska visa allt snart, ska bara äta mat först dör av hunger!


hemlis /ida

hey guys. soffan har levererat idag. 90210 pizza fruksallad pepsi cola. ja ungefär så. ingen intressant att skriva här ju.

men, vi har inte bara söftat. vi har använt våra fantastiska hjärnor och kommit på något som kan bli storslaget. men det är fortfarande bara en tanke, det måste komma till handling innan vi uttalar oss mer än såhär. men jag lovar er, lyckas vi kommer detta bli galet!


kvällens


lördag /ida

vi drar på finmiddag för två, sen avslutar vi kvällen med några öl/cider. blir säkert en bra lördag trots att vi är segare än sirap! ser framemot en delicious middag på jensens bøfhus. slänger upp en outfit sen, för en gångs skull!


myslördag /ida

soffan levererar inte. solen lyser i göteborg, kanske man ska ta sig ut i den friska luften? måste finna ork att göra något, här kan man ju inte ruttna hela dagen och kvällen. kanske bio, och restaurang? hur mysigt vore inte det!


heii /linnea

är liiiite trött, skitsamma, vi drar till berså!


/ida

linnea är hemma, maten är snart klar. idag är det fredag, då får man äta saker som smakar gott. så vi väljer, kött pyttelite pommes och en fetsallad. vi väljer även alkohol och popcorn. tycker det låter bra det! hörs sen!


freeeedaaaag /ida

idag har jag sovit till klockan ett, och jag var fortfarande ett lik då jag väl krigade mot tröttheten för att ta mig upp. har ätit världens äckligaste frukost, och hunnit med dagens ärenden på ica kvantum och frölunda torg. kunde inte känt mig fulare heller, världens utväxt, och smör till hår, inget smink och kläder för uteliggare, 10 p till mig va! tur jag hade min lovely pälsmössa iaf, den fick folket att kolla ännu mer på mig, livet är gött! nu ska jag ta tag i hårfärning och sådant innan min rooomie pallrar sig hem. p to the eace.


bjuder på bästa bilden som någonsin tagit! oj så vackra och nyktraaa alla vet vem jag syftar på med det sista, heheeeeeee



/Linnea

Har jobbat hela dagen, mellan 8-17, kom hem, åt, sen har jag suttit och laddat in musik på min ipod! Vilket var på tiden. Jamen så här kul har iaf jag, jobb imorron 8-18...

BEROENDE /IDA

det är inte meningen att jag ska äta lite och nyttigt, nej nej nej. en timme sen vi åt, och nu är jag hungrig och sötsugen. det är ju nästan olagligt att ha, godis, glass, kakor, chips och popcorn hemma då man inte får äta det, jag plågas...... linnea verkar helt obrydd.. fick jag allt sug och hon inget? ja man kan ju fundera. ser fram emot en lång natt på jobbet med detta sug efter allt som går att äta. yes! tur det är fredag imorgon, då får man synda det har vi bestämt, men i rätt mängd. tur man får bestämma själv vilken mängd som är lagom!!!













jag dööööör

hemligheter /ida

promenad plus solning var underbart! halka i backen påväg från ica blomman var inte underbart, satan vad ont jag har i armen som fick ta hela smällen, jävla skit, 6 gången på mindre än en vecka! arg på göteborg och hur de ställer sig till frågan om blixthalka! hur som helst så kommer linnetyo snart hem, då ska vi äta nåt som vi inte vet hur det smakar, sen hoppas jag på att hon följer mig och postar ett stort brev till min hemliga beundrare
 ;-) haha!


nu disk och dusch, hörs!

välmående /ida

goddag, nu sticker jag iväg på en promenad med musik i lurarna, uppfriskande! därefter blir det ett besök på solariet, är less på att se ut som ett lik. ska även hinna med lite ärenden på ica blomman. bäst att skynda! hoppas ni har en fin dag ni med, här är det soligt och underbart.

starten på något nytt /ida

galet men sant så var vi och promenerade ikväll, det var riktigt skönt! nu imorgon börjar vårat nya liv på riktigt, mer om det ska ni allt få höra sen, det är knasigt! nu lägger vi fokus på nyttigheter,. beach 11 sa vi ju. vi behöver ett lycka till! handlade en pinsam grej idag på willys, kassören kollade konstigt på linnea sen på "det" och sen på mig... kallröda i ansiktet promenderade vi iväg, haha!

nu är det dags för 90210, och lite sömn. trots att jag jobbar natt imorgon så ska jag upp i tid, nytt liv sa vi ju.. regelbunda tider för mat. det är inte min grej för fem öre, men ska bli. natti!




Nu drar vi ut på en powerwalk


, /linnea

Ledig idag, skönt! Har hunnit diska undan och städat mitt rum, nu ska jag slappa framför tv.n tills Ida kommer hem :) Ikväll ska vi ta en promenad till Ica och handla lite.. Har börjat få vårkänsla redan, de senaste dagarna har det varit plusgrader, solen har lyst, snön smälter, vägarna har kommit fram och även gräs. Men, det är bara januari än. Snart kommer det mer snö, sen regn, sen slask... 
  


/ida

idag har det inte hänt något kul, förutom att min käre vän henrik ringde för att sociala, det var längesen! nu ska jag bege mig mot sängen och hoppas att jag somnar innan ett. den här gången utan dator eftersom att den inte pallade trycket...... hjärtesorg! hörs imorgon efter fem, då är jag friiii från tidiga morgnar ett tag framöver!!!

HJÄLP!!!!! /ida

blev visst att jobba till 18 ist, mina ögon såg pengar framför sig, det var det som fick mig att orka. på köpet fick jag en timmas resväg hem ist för 20 min, det var mindre okej.... väl hemma tänkte jag starta min fantastiska dator, det gick ju bra tills det inte gick att logga in...... "tjänster user profile service misslyckades med inloggningen. Det går inte att läsa in användar profilen" VAD ÄR FELET?! någon som vet, hjälp mig!!!!


/ida

jobb 8-17 imorgon, natti!

dag 24 av 30 /ida

ska försöka få den här listan att bli klar så jag slipper den, blev less. här hittar ni iaf den.

dag 24 - det här får mig att gråta.
Jag är typ världens blödigaste människa. jag gråter för allt! jag gråter när jag ser filmer/serier. jag gråter när något gör mig ledsen/besviken/illa. jag gråter ifall att jag bråkar med någon, typ mamma. jag gråter av lycka. jag gråter då jag verkligen skrattar åt något. jag gråter ifall att jag haft en dålig dag. det är så fruktansvärt befriande. det kan lätta trycket på klumpen man har i magen.


ett exempel på när jag gråter av skratt... haha, skabbbb


cleaning lady /ida

goddagens! har legat i sängen länge idag, bara vilat. feber har jag, svettas som en gris, och emellanåt fryser jag typ ihjäl. love it! har inte tid att bara ligga och lata, så jag tog tag i städningen så att linnea får komma hem till en fräsch lägenhet efter en lång arbetsdag. hörs seeeen!


bjuder på en oldie på mina pinglor, som ska komma och hälsa på inom en snar framtid enligt rykterna!!!

30 dagar med min blogg /ida

nu kör vi en till, hela listan hittar ni här!

dag 23 - det här får mig att må bättre.
tolkar den här frågan på mitt egna sätt bara för att inte skriva, mina vänner familjen osv. för det vet alla redan. såhär är det. jag är en människa fylld med all ångest man bara kan hitta! jag behöver moraliskt stöd utav mina vänner, eller utav min mamma eller pappa. jag kan gå och tänka på något, typ att jag har ont i huvudet sen kan jag få för mig att jag har en hjärntumör. då kan jag ringa elin och säga, "elin jag har huvudvärk, på ett konstigt sätt. tror du jag har en hjärntumör?" då svarar elin lugnt, "nej ida jag tror inte det." när elin svarat så lungt och sansat, ja då vet jag helt plötsligt att jag är friskt, också mår jag mycket bättre igen. kan även vara att jag har en sjukt ångest för hur jag ska göra med något, men får jag bara lite stöd i mitt val och att någon bekräftar att jag inte gör fel i mitt val, ja då mår jag bättre! kan ringa mamma helt förtvivlad av ångest och säga att jag hittat en dyr jacka eller skor eller något som jag verkligen vill ha, då säger mamma. "men ida, du jobbar ju och tjänar pengar, så nog kan du köpa." ja då köper jag, för då har jag ju fått bekräftelse. jag är en ångestfylld människa, sjukt svårt att förklara insåg jag, men de som känner mig vet exakt vad jag menar. iallafall elin, hon är van. typ som en personlig assistent för mig!

jag låter helt galen, men så är inte fallet! jag är bara lite annorlunda ;-) hur som helst, så får de i min närhet mig att må bättre! de hjälper mig ifrån denna ångest i dessa sååååå svåra val ;-) haha!





... /linnea

Efter några avsnitt av Eva & Adam styr jag kosan mot sängen, jobb 8-17 imorron! Godnatt.

finally /ida

nämen tjena, justja, vi hade ju en blogg. har jobbat 9-18. stannade kvar till halv 8 för att få avnjuta en delicious middag, tackar man inte nej till trots att man jobbat hela dagen. nu sitter vi bänkade i soffan och tittar på solsidan. SOM vi längtat efter detta! fucking love it!

godnatt /ida

sängen är känns inbjudande, tar min bok och lägger mig. ni hörde rätt, bok. haha nördigt, natti!


lördagsmys /ida

idag har jag varit halvt döende och jobbar 12-20, tur det har varit lugnt annars hade jag nog inte överlevt. har försökt på mig på mms bloggning, men har inte lyckas alls.... har just kommit hem, nu är det mysmode ON. behövs verkligen. gårdagen bjöd på lagomt med alkohol, 4 vurpor, en ond svanskota, en jävla massa regn, förstörda frillor och poliser som inte ville visa pistolen och hade ögonen på våra ben. (misstolka ej) det var kul men kort, och morgonen var TUFF. men nu är det över och det är dags för lördagsmys!


Lördag/linnea

Far och jobbar några timmar..


woho



bästa för tillfället, hörs imorgon!

we ♥ helg

oj så glada

piggelin är livert, pöss

partyyy /linnea


fridaaaaaay /ida

idag har jag jobbat hela dagen, kom hem och fick middagen serverad på bordet. galet bra roomie jag har! nu är det piggelindrinkar för hela slanten, mums. dock tänker vi lite mer den här gången, ska ju trotsallt jobbar 12-20 imorgon. återkommer med nångon bild sen!


/Linnea

Har haft en superskön dag, bortsett från någon granne som poppat musik åt hela lägenhetshuset.. tack för det! Snart kommer Ida hem, så jag tänkte diska undan lite och börja med maten.. plus lite musik på det :) Min musik då alltså!


Godmorgon /Linnea

Vaknade för ett tag sen, nu ska jag göra mig en gooo frukost framför tv.n och bara ta det lungt! Ikväll drar vi ut, vart vet vi dätemot inte än :)

prickar /ida


exprimenterade litegrann, slutade med prickiga naglar, fruktansvärt skabbigt. men kul var det! såhär ska jag hänga på jobbet imorgon, 08-17 ist för 16-20. jobbigt, men värt! ses på kvällen tar vi igen för förra helgen, gött! nu ska jag somna till 90210, natti!

shoes /ida



jag är en värdelös fotograf, men här har ni iaf mina älskade kängor som jag köpte under julhelgen. vet inte vad jag ska säga om dom, tycker som att dom är fulfina, men dom är underbart sköna. min tanke var att slippa frysa om fötterna för en gångs skull.

torsdag /ida

hejdär, förlåt för min frånvaro! idag har vi ätit lunch med en tjej som vi träffade på telefonjobbet för några månader sedan. otur som jag har råkade jag beställa en sallad som smakade skit, värt då man väl unnar sig att äta ute... men sånt är livet antar jag!

linnea drog och jobbade, jag hänger i soffan. mår inte bra alls, huvudvärk och illamående, inte ok! ska se några avsnitt 90210 och mysa, kan nog behövas eftersom att jobb väntar hela helgen lång. förövrigt erbjöd sig mamma och betala en hemresa till mig i februari(visst är hon allt för underbar♥), vore underbart att dra hem några dagar och träffa alla, men inget bestämt är bara en tanke ännu :-)



drar till staden /Linnea

Vi ska möta upp Julia på stan och äta lunch, blir hur trevligt som helst :)




Bra onsdag /Linnea

Efter en skön dusch så slår vi på Eva och Adam!




tips /ida

just sett the tourist och ätit en delicious, men jävligt mättande efterrätt. filmen ger jag alla tummar upp, tycker den var riktigt bra! så till er som inte sett den: SE DEN! linnea står i duschen, och är lika seg som alltid. väntar på att det ska bli min tur så att vi sen kan se ännu en film, eller kanske eva och adam. sista inlägget för ikväll, sleep well.


nytt /ida


gick inte alls att få en bra bild. men här är den iaf. bättre bild ser man på inlägget "vår 2011" hur som helst kommer denna underbaring passa perfekt i sommar, längtar!!!

samtal mellan fetto1 och fetto2


ida - alltså jag vill ju som ha milkshake också....
linnea - men det kan vi ju äta senare ikväll, vi ska ju ändå inte dricka!

hur feta får man vara... haha!


lyx /ida


vi har hängt på stan heeeela dagen långt, och fyndat varsin grej som ni får se senare. till middag har vi ätit kycklingtacos, g-a-l-e-t-g-o-t-t!!!! eftersom att vi var lediga tillsammans idag, så passade vi på med lite lyx, så snart ska vi fixa ihop en efterrätt, vitchoklad smält över hallon och glass, mums. vardagslyx är gott!


somliga ljus brinner aldrig ut /Linnea

Vi blev lite sena in till stan idag, därför ingen bra uppdatering.. Sen blev vi även lite sena hem, så ikväll blir det soffläge med någon film :)
Kom inte tomhänt hem från stan, nejnej.. Fick med mig en jacka, på rea, halvapriset på halvapriset :)) Ni får en bild imorron, har redan hunnit krypa in i myskläder nu och kände inte för att börja fota!

Göteborg just nu 

hej /ida

vi sticker på stan och strosar, hörs sen!


nattjobb/ida

jobb all night long, sen ledig till fredag eftermiddag. gött gött gött! ska ta och läsa en bok nu, tusen gånger starkare. hoppas på att boken är bättre än filmen. hörs imorgon, natti.


/Linnea

Nu hade jag tänkt gå till sängen och läsa, blir helt nördig när jag väl hittar en bok som är bra.. Kan inte sluta läsa helt enkelt! Imorgon hade jag tänkt stiga upp i tid, både jag och Ida är lediga så vi har planerat upp hela dagen i stort sett :)


VÅR 2011 /IDA


ah, det kliar i fingrarna!!!! vill bara klicka hem allt!


såhär vill jag hänga i vår, sommar, fan så gött!


/ida

än en gång tummar ner för västtrafik. borde skaffa en bil, för sitt ega bästa. så vill någon sponsra så är bidrag mycket välkomna!

linnea är och jobbar, själv börjar jag klockan tio. så jag ska bädda ner mig och se film, så att jag är utvilad för natten. håller förövrigt på att frysa ihjäl... funderar vart värmen i lägenheten har försvunnit.


veeet att cambilder är det tråkigaste som finns, men jag är så jävla lat bara, sorriii

blablabla.... /linnea

Nu drar vi och storhandlar, sen drar jag och jobbar!


kommentera mera /ida

YEEEEEEEEEEEEES!!! lyckades fixa till vårt lilla problem, så nu räcker det med att ni skriver namnet i rutan för namn så kommer vi se det! så kom igen nu, kommentera för fullt så lovar vi att blogga sjukt bra här framöver!!!


anonyma kommentarer /ida

godmorgon, iaf för min del. ligger fortfarande i sängen, jobbar natt i natt så jag behövde extra sömn. just nu ska jag försöka fixa så att det blir namn på våra kommentarer förstår inte varför de blir anonyma..... så jag säger som jag sagt förut, ni får hemskt gärna skriva namn i kommentarsfältet, så att vi kanske har någon liten aning om vem som kommenterat! tack för förhand! och om någon vet hur man löser problemet så är jag eller vi väldigt tacksamma!

hard candy /ida

okej, filmen var ABSOLUT inte en tia. den var inte läskig för fem öre heller. inga tummar upp!

hoooome /ida

just pressat mina mackor som linnea fixat, det var sjukt gott. nu ska vi se en film som tydligen ska vara riktigt läskig, och den har även fått betyget 10 av 10 av väldigt många, hard candy heter den. vårat betyg får ni senare! ska bunkra upp med kuddar och filtar, för att sedan svettas av rädsla, gött!


Ett bra slut på en måndag /Linnea

Snart kommer Ida hem, jag ska fixa lite varma mackor och en film, för imorron har vi båda sovmorgon :)

work /ida


jobb till, hörs sen! HEJ!

måndag /ida

hej där! linnea tog sitt pick och pack och drog på jobbet, själv börjar jag inte förrän klockan fem. så jag kör på storstädning här på tuppfjätsgatan, konstigt nog så är det rätt kul. måste lägga på ett kol om jag ska hinna med allt innan det är dags att bege sig. hörs sen.




Jobb /Linnea

Drar iväg och jobbar 12-20, vi hörs när jag kommer hem! :)

♥ /ida











bara några få bilder av lyckliga stunder i livet, jag saknar att vara såhär glad! jag saknar alla som alltid gjort mig så glad, jag har så mycket fina minnen som jag aldrig kommer glömma tack vare underbara människor :-)


söndag /ida

nu är det dags för en dusch, och därefter ska jag krypa ner i soffan med min fantastiska filt och se one tree hill med linnea. det är söndag och jag är fortfarande bakis. jag fryser och jag har inget bättre för mig. intressant söndag va?!


ps. såhär såg vi ut då vi sov i fredags ds.


/ida

hej på er! som linnea sa så har bloggningen inte varit på topp på senaste tid, men vi ska verkligen bättra oss! ni får hemskt gärna komma med förslag om vad ni vill se mer utav, då blir det så mycket lättare för oss.

just nu sitter linnea och tittar på one tree hill, själv ögonshoppar jag. och har ångest. min högsta önskan är en FETlön som bara råka hamna på mitt konto exakt nu. muuuums i garderoben!


somewhere somehow /Linnea

sorry gott folk, idag har inte varit en bra blogg dag! Vi har väl våra anledningar :)

Ps. Hitta blåmärken och en massa ställen på kroppen som gör ont... Ida, vad tusan hände igår???

dagen efter /ida

idag har vi förtjänat att må skit. imorgon är det annorlunda. natti.

halvdöda /ida

från att dricka 3.5or i långsam takt, till att svepa drinkar och shotta 6or i mängder så slutade kvällen kanske inte riktigt som planerat. det goda tog över. vi lever iallafall, det är väl huvudsaken?

PRY

En halvtimme kvar tills bussen går och vi har inte ens bestämt kläder..


heeeeeeehe /ida

yooo homies, vi dricker äckliga 3.5or och låtsas att dom är goda. systemet är stängt, och vi är oplanerade. livet är allt för bra! ikväll ska vi se vad göteborg har att erbjuda såhär på det nya året! snart kommer det en bild också, håll ögonen öppna!

/Linnea

Idag har jag sovit bort halva dagen, duschat, städat lite och sett massa tv! Nu ska jag börja med maten för snart kommer ida hem :) Då är ju bara frågan, vad händer ikväll?

Friday /ida

Godmorgon. Sitter på jobbet och dricker kaffe, har haft en galet skön morgon här. Så jag klagar inte det minsta! Också är det fredag idag, en ledig helg framför sig. Underbart! Inga planer och inga måsten, skönt! Hörs sen.

....... /ida

just nu hatar jag göteborg. kollektivtrafiken går när den känner för det, så tidtabellerna behöver man inte ens titta på. vädret är det äckligaste man kan tänka sig. blä, det var det här jag ville slippa då jag kom hit. misslyckades i mitt tänkande, som börjar bli en vana i mitt liv. nä usch, nu ska jag försöka sova, och hoppas på att jag lyckas. one tree hill först. hej!



off to work /Linnea

Hörs imorgon!


work /ida

nu ska jag dra iväg för att jobba i tre timmar, sen kommer linnea och löser av mig. då ska jag hem och sova. ensam. första gången, jag gruvar mig.

resultat /Linnea


OPS /IDA



tänkte klippa av det lite, och klippa in det efter förlängningen.... råkade visst klippa typ mer än en dec, hehe

byebye hair /Linnea

Ida ska få förkorta mitt hår några centimeter :)


lingongrova och juice /ida

minns inte senast jag åt frukost, tycker för det mesta att det är illamåendeframkallande. men idag var det underbart!


godmorgon /ida

sovmorgonen idag var typ det underbaraste på länge. det var jag allt värd efter allt. nu blir det en varmdusch och sen en utomordentlig frukost. mums.



Godnatt då /Linnea

Nu är det sängdags och jag ville bara skriva godnatt! Jag hade inte så mycket annat på hjärtat idag..


MYS



nu ska vi se anastasia och dricka polkate.

30 dagar med min blogg /ida

jag kör den här listan i mitt egna tempo, dag 22 så förövrigt var en konstig mening.

Det här upprör mig - Rättare sagt, det här gör mig upprörd.
jag kan skriva en roman på den här punkten. men det har jag inte tänkt göra, för det blit bara tråkigt och ointressant. men något som gör mig upprörd är beteendet som vissa människor har. jag kan inte förstå mig på dessa människor, och vad det själv tjänar genom att bete sig illa. men det är väl meningen att man inte ska förstå allt!



västtrafik.se

vilket skämt! klockan 08 skulle jag befinna mig på jobbet, 09.05 anlände jag. i över en timme stod jag på marklandsgatan och väntade på 3ans vagn, tror ni den kom? NEJ. flera gånger ropades det i högtalarna att 7 och 8ans vagn skulle vara sena, men inte ett knyst om 3an. så där stod jag och sjukt många andra som frågetecken och funderade vart vår vagn var. tillslut kom linnea dit, som började en timme senare, vi bestämde oss för att ta en taxi och dela. men fick höra att västtrafik ska ersätta, så det ska jag jävlart säkert se till!!! så jag har varit nedfrusen hela dagen, och fryser fortfarande. och bara för att jag är envis så är det västtrafiks fel.


såhär såg jag ut då jag kom fram............


love life /ida

kul att man kan sova. ännu en sömnlös natt verkar detta bli, livet är för underbart ibland.

dags att vända tillbaka dygnet /ida

efter att ha varit ledig i över två veckor så kommer man ifrån vanan att stiga upp tidigt och vanan att arbeta en hel dag. första passet efter ledigheten var såklart 8-17, tror ni jag kunde soma igår? nej. tror ni jag sov gott när hag väl somnade? nej. vilket resulterar en sjukt trött tjej. så ska nu lägga mig i mina nya sängkläder och njuta av några avsnitt one tree hill. behöver en lugn och skön kväll för att orka med morgondagens pass också.


kom på att kläder i en renbäddad säng inte var något hit. så jag tog min älskade filt och la mig på täckena istället. såhär kommer jag ligga däckad hela kvällen!

Godmorgon /Linnea

Tillbaka till verkligheten! Jobb 12-20 :)


it was only just a dream /Linnea

Säg mig, hur underbart är det inte med renbäddad säng?! helt underbart.. Ligger i sängen med datorn och ska slå på någonting att titta på för att försöka sluta irritera mig över tvättmaskinen som snart hoppar ut ur lägenheten typ... 





 

nytt liv /ida

vi gör ett försök att starta ett nytt liv såhär i början på det nya året. tanken är att tallriken ska se ut ungefär såhär, om man bortser från vitlöksbröden. vi har tänkt äta lite mat och mycket grönsaker, vilket är hur gott som helst. så bara med lite ork kommer detta gå suveränt, önska oss lycka till.


det var nyårslöftet nummer ett, har x-antal till som skulle behöva bli måsten! men nog om det, nu kallar sängen. jobb 8-17 imorgon, taggelitagg. natti!

efter ett litet uppehåll

så kör vi på igen med denna eviga lista, hela hittar ni HÄR!

Dag 21 – Ett annat ögonblick
22 septemer 2009, jag kör upp bilen på parkeringen. hjärtat bultar. FAN, vilken värdelös parkering, hoppas inte det här är droppen som får bägaren att välta över nu. MÅSTE backa om och göra dett....
-GRATTIS, du har klarat körkortet.

Så var min tankegång under sista sekundera på min uppkörning, ögonblicket då hon gratulerade mig var helt sinnessjukt. visste inte om jag skulle skratta eller gråta, det var en sån lycka att jag nästan var i chocktillstånd. GALET så glad jag var, bland det bästa ögonblicken i mitt liv.


matchar inlägget med en glad bild!

/Linnea

Det var riktigt skönt att få sova i min egna säng och slippa trängas på soffan och i sängen som vi har gjort de senaste nätterna.. Fast, det var väl värt det, för kul har vi haft :) 
Nu ska jag röja lite i rummet och hoppas på att internet blir aningen snabbare så att filmen som vi tänkt se ikväll blir klar, vilket jag inte tror den kommer bli ändå...


verkligheten hann ifatt oss /ida

bara för att jag måste skriver jag ett par meningar här. två veckor, kändes som två dagar. back in town, back to reality. jobb jobb jobb. blandade känslor måste jag säga, det kändes i hjärtat att åka ifrån nära och kära. klockan är mycket, ska bege mig mot min efterlängtade säng och somna in till ett avsnitt vampire i min ensamhet. undra hur det kommer kännas efter dessa veckor, tror jag kommer sakna mitt sällskap! kommer dock inte sakna den dåliga sömnen, aja färdig pladdrat, natti.


after x-mas, sötisar vaaaa

Vad är det man brukar säga? Nytt år, nya möjligheter /Linnea

Hej bloggen, nu är vi tillbaka i Göteborg! Känns som att allt har gått jätte fort och önskar att tiden kunde gått så mycket saktare. Har spenderat så mycket tid som möjligt med vänner och släkt och sen dragit en roadtrip, full bil till Karlshamn och firat nyår, det var riktigt roligt! Det har även varit två veckor fyllda med känslor, kan inte förstå själv hur man lyckats klämma in så många olika känslor på så kort tid. Snart tror jag att sängen ropar, jag menar vi har ju inte sovit tillsammans på två veckor.. Ska sluta svamla!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA :)


RSS 2.0