weekend /ida

den här helgen har passerat lika snabbt som alla andra lediga helger. men som man brukar säga "tiden går fort då man har roligt". fredag var mys och planeringskväll. lördag var fullbokad. färd mot skellefteå-boda borg-hyra stuga-fest-utgång-efterfest. det var gött! söndagen spenderades i skellefteå centum i väntan på hemgång. kvällen avslutades med tacos, film och mys hos elin. tackar alla inblandade för en bra helg!


blondiner vs brunetter

fynade nya glajjor på maxi. känns som om linnea val var det bästa!


torsdag /ida

första natten gjord, och jag sov som en stock och var riktigt utvilad imorse. jobbat hela dagen lång och därefter har jag sysselsatt mig med storhandling=dyrt(!!!) och även en sväng på systemet, för första gången. skönt att kunna gå dit och se sig omkring och sen bestämma vad man vill ha. största pluset med det hela!

att så lite kan kosta så mycket!

kyl och frys innan påfyllning


sådärja, lite bättre!



ikväll - umgås!

invigning /ida

igår när jag lämnade lägenheten var det kaos(!!!) men nu efter en hel eftermiddag här tillsammans med mamma så ser det faktiskt skapligt ut. känner hur det sakta men säkert närmar sig slutet av allt fix och trix. har hunnit inviga matbordet och duschen. nu återstår bara invigningen av sängen. känns sjukt konstigt, men samtidigt riktigt bra! tror jag kommer stortrivas här då allting är klart. men däremot kommer jag nog känna mig lite ensam. jag som är så sällskapssjuk!

gjorde mitt bästa att få lite bilder - under tiden vi höll på att få i ordning allt.
fler bilder kommer från det färdiga resultatet sen.




tjuvtitt på "vardagsrum"



flytt på g /ida

imorgon. eller ja, idag är tapetseringen färdig i min kära lägenhet. kanske det är på tiden att börja packa då. lämnade det till sista sekund, för jag är ju så fruktansvärt duktig på det! eller?! slänger förhoppningsvis upp en bild på ett kaos imorgon. tills dess, önska mig lycka till!


en oldie för att jag inte längre vet vad en kamera är eller hur en sådan fungerar...

födelsedag /ida

efter en hel del av väntan så var dagen kommen. 20 år. jävlarrrr så skönt! aldrig mer ska jag behöva planera vad jag vill dricka i förväg, aldrig mer ska jag behöva tvinga iväg någon på systemet åt mig. känns galet bra! fick dock min dag firad igår. mina fina nära och kära var här och uppvaktade mig, och jag fick hemskt mycket fina och välbehövliga saker. så jag skickar ett extra tack till er alla som gjorde min gårdag till en fantastisk dag!








gnällspik /ida

piteå regnar och ler. det är augusti och höst. kul. jag brukade fylla år på sensommaren, nuförtiden fyller jag tydligen år på hösten. tänkte få bjuda hem mina vänner till min nästan färdiga lägenhet på min födelsedag. men det tar evigheter för dessa målare att ta hand om min lägenhet som bara står där och väntar på att bli omhändertagen. tappar snart tålamodet! jag vill inreda, jag vill fixa de där sista detaljerna så att det blir perfekt, precis så där som jag vill ha det. men jag lär få längta ihjäl mig innan detta sker. en postiv sak i allt gnäll, just den mattan jag sökt hittade jag igår, på em. 

 
här har vi en hemskt dålig bild, på en liten del av denna fantastiska!


kunde inte hålla mig längre /ida

över 3 månader utan bloggning, tala om att det kliar i fingrarna! smygstartar här på egen hand, och försöker samtidigt göra något åt vår fantastiskt fula design.

inleder med ett inlägg om en förändring i mitt liv. som ni alla kanske vet så bor vi i piteå numera, och jag har bott hemma hos mina föräldrar under sommaren. men nu 1:a augusti fick jag nycklarna till mitt nya hem. så i veckan tog jag med mig mor och far till haparanda för att rensa kontot. sagt och gjort, kom hem några tusenlappar fattigare, men fick med mig en hel del nödvändigheter från både ikea och hemtex = ingen nöjdare än jag! nu väntar jag bara på att få tapetserat, så att jag äntligen kan få flytta in. dör lite av längtan!





RSS 2.0