Uppstigning 07:00 imorron /Linnea

Helt frivilligt, eller ganska frivilligt! Efter besöket vi ska göra så blir det hem och sova igen. Jobb imorron men före det förhoppningsvis lite goda nyheter :)

på tal om



på tal om snoppar så dök den här upp i morotspåsen... HAHA


på tal om annat så smakade knäcken bättre än förväntat, den var delicious!

knäck

nu har vi just kommit tillbaka till lägenheten efter att ha handlat lite frukost, den här gången fick vi med oss formar hem, så nu ska vi baka knäck på riktigt! ni får resultatet senare.


knäck

nu har vi just kommit tillbaka till lägenheten efter att ha handlat lite frukost, den här gången fick vi med oss formar hem, så nu ska vi baka knäck på riktigt! ni får resultatet senare.


Dag 02 – Mitt favoritminne /ida

Då forsätter vi med nummer två från listan, mitt favorit minne.

Det här tycker jag är riktigt svårt! jag har oerhört många minnen som är värda att nämnas på den här punkten. men det jag har tänkt berätta om är min studentresa till ayia napa i maj 2010.

Det hela började med att vi var fyra tjejer som i februari bokade en resa till ayia napa som ligger i cypern. några dagar senare fick truppen tillökning med fyra personer. så den 17 maj var vi åtta tjejer som åkte iväg. när vi kom fram till hotellet var vår första tanke: SKA VI BO HÄR?!? Vi gick osäkert in i entren, och fick hjälp av mannen som ägde hotellet. när vi började gå mot rummen ändrades våra tankar, der var ett fint lägenhetshotell med ett fantastiskt poolområde. Framsidans sken av hotellet bedrog oss.




Vår resa gick ut på att sola och bada vid poolen, eller på standen nissi beach. Största delen av vår resa var vädret bra, men det fanns dagar då det var lite mulet. men vi klagade inte, vissa dagar var det så äckligt varmt att man inte visste vad man skulle ta sig till.






Men vi var självklart inte bara där för att sola och bada, utan vi hade höga förväntningar på ett riktigt bra uteliv. vilket ingen av oss blev besvikna på! Grabbarna Grus, Blue moon bar osv. KINGKING!



kameran var inte alltid med på kvällarna, eller så var den bortglömd. kan alltså inte med bilder visa hur sjukr kul det var.

Vi åt inte alltid god mat, utan vi åt nudlar och bullens också. men då vi väl åt, så var det helt utomordentligt gott!!






sista med ABSOLUT inte minst, så köpte vi paketet - GRABBARNA GRUS. 900 kr, värt varenda öre! Ett gäng tjejer och killar anordnar massa fester för skandinaviska resenärer.

Barrunda - alla möts upp på ett och samma ställe, får en shot och en t-shirt. Billig alkohol. man följs runt till olika barer och får en gratis shot vid ingången vid varje bar! det är helt galet! vi betalde in oss för att gå på barrundan en extra gång.

Fribar - under två timmar får man dricka hur många drinkar som helst gratis på grabbarna grus, och jag lovar er man hinner dricka överdrivet mycket!

Partybåt - fem timmar ute på havet med billig alkohol, gratis mat och sjukt mycket folk. HELT GALET! man hoppar från båten, man dansar och är wild and crazy!











sådärja, det var mitt bästa minne!


secret mission /Linnea

Måste dra nu!


Svar på fråga /ida

Anonym om syndat /ida 
Vors har du köpt dom? har ju letat dessa byxor men ej funnnnit.

Sabine, jag har också sökt på alla internetsidor man bara kan tänka sig. gav upp hoppet, men sen så gick jag in på zara i göteborg, och där hade de flera olika modeller i olika färger.


godnatt då /Linnea

Vistelsen i stan idag var egentligen mycket onödig! Vi skulle gå in på banken, och där kan jag lova, var det proppfullt med folk.. Vi tog iaf en kölapp, bara sisådär 100 personer före oss, så vi tänkte att vi drar på någon affär och kollar lite, och går tbx sen. När vi väl kommer tillbaka var det nästan 40 före oss, så vi drog in på MQ en snabbis, såklart när vi kommer tillbaka har vi missat våra nummer, så då var det bara ta ny kölapp! Typ 70 personer före oss i kön, men vi tänkte att det var lika bra att vänta, nästan en timma senare var det våran tur, då får vi veta att vi inte kan göra några "ärenden" på baken eftersom vi båda har Sparbaken nord och det är Swedbank man har här i Göteborg... Trodde det var samma sak, men tydligen inte!

Ida är och jobbar och jag har redan hunnit bli less tv.n och datorn, så jag funderar på att gå och sova..

Dag 01 – Presentera mig själv

okej då kör vi! för er som inte visste det, så heter jag Ida Josefine Nilsson. väldigt vanligt och tråkigt namn. jag är hela nitton år gammal, och är född och uppvuxen i Bergsviken (Piteå). I september flyttade jag och Linnea ner till Göteborg, så vi bor nu tillsammans i en trea. Jag har just börjat jobba som personlig assistent, och trivs sjukt bra. jag hatar vintern, och älskar sommaren. om jag fick bestämma så skulle det vara sommar mellan januari och november. vinter i december för att man ska få någon julstämning. Jag är oerhört sällskapssjuk, tycker inte om att vara ensammen. Jag är även shopping människa, älskar allting som pryder upp människan, skor, kläder, smycken osv. lägger ner största delen av mina löner på just det. jag älskar att resa, spelar ingen roll vart, älskar resor av alla de slag. så i framtiden ska jag spara vartenda öre och resa runt världen och uppleva allting som jag drömt om. det var jag det, i stora drag.


30 dagar med min blogg /ida

hittade en rätt rolig grej på malins blogg, jag kommer besvara en punkt per dag i trettio dagar. kortfattade svar.

Dag 01
– Presentera mig själv
Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Min första kärlek 
Dag 18 – Mitt bästa köp
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29
Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick

nattjobb /ida


hörs senare, eller imorgon.

fräscht på fötterna /ida


dessa vill jag hänga i hela vintern, shit så fräscha alltså!


syndat /ida


idag inhandlade jag dessa, kunde helt enkelt inte hålla mig. men jag tycker absolut inte att de gör sig rättvisa på bilden, ska visa en bättre sen då det finns tid. de är iaf underbara!

/ida

guten morgen. somnade kring fyra igår för att jag skulle kunna sova så länge som möjligt idag. i vanliga fall brukar jag kunna sova hur länge som helst utan problem, men när jag väl måste sova länge då går det inte. perfekt då jag ska jobba natt i natt också....

nu väntar jag på duschen, kan inte visa mig för någon annan är linnea i det skicket jag är nu, illa! haha. sen sticker vi nog till stan, behöver börja med julklappshandlingen, som inte kommer bli lätt iår.


/Linnea

Faktiskt så var det ett skämt, det där igår:) bara så att folk inte tror att jag är så trög! Anyway, vet inte vad dagen kommer att erbjuda, någonting borde vi faktiskt ta att göra :) Nu ska jag hoppa i duschen, välbehövligt kan jag säga!

vissa är inte allmänbildade

linnea:haha jag skrattar så det rinner från mitt öga, det rinner flytningar..
ida: haha usch vad äckligt (ironiskt)
linnea: ja, men det är ju flytningar! för det ju rinner ju..
ida:HAHA!

man kan verkligen ha sjukt kul då man är trött!

jatack! /ida


det här smyckesträdet skulle jag inte tacka nej till. underbara smycken!

SNÄLLA TOMTEN /IDA


för tillfället ser årets önskelista ut såhär, snälla tomten, jag skulle bli så glad! på grund av min tomtes ålder och datorkunskap, så var jag extra tydlig.

vad vore livet utan dipp


man tager vad man haver


äkta söndagsmys på tuppfjätsgatan

HJÄLP

vi glömde köpa det viktigaste, formarna.... hur bakar man knäck utan formar? nån kunning som har någon genialisk plan? skulle inte komma lägligare än nu isf! tack på förhand!


Gokväll /linnea

Strax drar jag och Ida till ica, ikväll ska vi göra knäck! :) vi lär väl komma hem med dipp, morötter och gurka också!


från ofräscht till fräscht







såhär stökigt hade vi innan vi tog tag i livet och röjde upp.







såhär ser det ut efteråt, lite julpynt har vi allt fixat fram.

STORSTÄDNING

vi är i fullgång med en ordentlig storstädning!!! här ska det bli julfint, det är ju trotsallt första advent idag, julen närmar sig med stormsteg. love it! aja, ni ska allt få se så fint det blir här då vi är klara, vilket lär dröja. så hörs senare!

förändring /ida

har suttit i timmar och fixat och trixat med bloggen. inga stora förändringar överhuvudtaget, utan bara småfix som vi inte orkat fixa. det tar sjuuukt lång tid att fixa då man får prova sig fram. men nu har jag lärt mig något nytt iallafall. lägger in en testbild för att se att mina förändringar fungerar.


Glasögon /linnea

Nu ska jag och mina nya glasögon gå och sova!!


soffläge


hitta en softbild på oss, såhär kul har vi inte ikväll nej. vi ligger i soffan och rör oss inte mer än behövligt.

GODMORGON

vi lever och vi mår bra! tack och hej!


kool b-rud /ida


KUL B-RUD - OJA!

kul b-rud /linnea



I and L


Part-y /Linnea

Sitter med en grogg made by ida och ska stax dra till Netto :) Ikväll vet jag inte vars vi ska ut, men öl på någon pub/bar blir det nog före utgång! Hoppas på lite sällskap också :)



frida-y /ida

efter att ha jobbat natt och sovit alldeles för länge idag så är jag på fötter igen. humöret är på topp, ledighet fram till måndagkväll. WOHO! det behöver jag! sitter i mitt stökiga rum och väntar på linnea som hängt på mc donken hela dagen. snart är hon hemma och då ska vi äta middag och sen är det party all night long, loooove it!

men först och främst ska jag fräscha upp lägenheten, så den är cleanisk till kvällens bravader. kan inte svara på några frågor gällande kvällen eftersom att jag inte vet mer än att vi ska hänga med alkoholen. aaaja, vi hörs senare.


perfekt bild, pöss på sötan där♥


Torsdagskväll /Linnea

Har inte haft tid för bloggen idag känner jag! Jobb sen stan, plus över en timmas bussåkande pga att vi tog fel buss...bra jobbat. Sitter själv i lägenheten och funderar på att dra mig mot sängen strax, dålig sömn igår plus jobb imorron! ska somna till lite greys, godnatt på er :)
 


Fantastiskt kul

Eller så inte... Vi skulle åka buss 58 till stan. Bussen skulle gå 15.50. Såg bussen komma mot oss typ 15.51, hoppade in och åkte iväg. Det vi inte tänkte på var att buss 58 går åt två håll. Vi hade självklart tagit den som går från stan via marklandsgatan istälöet för den till stan. Så nu åker vi mot världens ände och hoppas på att bussen vänder och kör tillbaka mot stan. Annars vet vi inte vad vi gör!

torsdag /ida



linnea kommer snart hem från jobbet, då ska vi käka lunch. därefter drar vi en sväng på stan, har lite ärenden att fixa!

/Linnea

Vi träffade en ny polare när vi väntade på spårvagnen ikväll! Tydligen känd i dessa trakter, prata kunde han absolut göra, och trolla bort sina tummar i fingervantarna :) Sen skaffar man även vänner för livet på facebook fick vi mycket väl förklarat.. Nu har vi hunnit trycka i oss massa gurka, morötter och dipp. Om inte allt för länge ska jag gå till sängs, jobbar imorron sen rullar jag och Ida mot stan :)

Vi gör det igen /ida

godkväll, två dagars dagpass - check! fan vad gött, inga mer tidiga morgnar den här veckan. sjukt skönt! jag är inte en morgonmänniska. ikväll har jag och linnea varit på hemlig uppdrag, riktigt hemligt och riktigt roligt! mer än så får ni inte veta, förrän vi känner för att berätta för er ;-) hehe! nu myser vi framför mean girls! och ni kan inte gissa vad vi äter till va?


lalalaa /linnea

Har legat och degat i soffan sen jag kom hem från jobbet, gött! Snart kommer Ida hem och då blir det tacos :)


Sömn är underskattat /ida

Godmorgon! Pigg som en lärka sitter jag på jobbet, 10 timmars sömn gjorde susen. Känner mig som en människa igen. Blev rester från pizzan till frukost, kanske inte det hälsosammaste, men gott var det! Aja, hoppas ni mår lika bra som mig idag. Hörs sen!

/ls

Just kommit hem efter en trevlig kväll :) Öl och lite fotboll på en mysig typ sportbar! Nu myser jag ner mig i sängen, jobb imorgon igen!


20:17 GODNATT /IDA

mina ögonlocka är alldeles för tunga för att jag ska orka hålla dom öppna. så jag har bäddat ner mig i sängen, för att sluta ögonen. jag har mist många timmar sömn på senaste, så inatt tar jag igen det. hörs imorgon!


/ida

förväntingarna på att det skulle finnas pizza på bordet då jag kom hem var för stora, så jag blev besviken då linnea satt i soffan och redan hade ätit sin middag. KUL tänkte jag, tog saken i egna händer och gick och köpte en flådig pizza runt hörnet. SATAN så gott! nu sitter jag och dricker julmust, väntar på Piteå-gänget i halvåtta hos mig. därefter blir det sömn, skämtar inte.

/linnea

Ida, drömma kan man ju alltid göra :) själv är jag inte hungrig alls och försöker tagga upp mig själv för en promenad i det underbara vädret vi har här i göteborg, blåser som tusan gör det, och snöar..

LINNEA LÄS /IDA

Jag är dödshungrig och dödstrött! Hoppas Linnea läser det här, och köper den fetaste pizzan med pizzasallad och beasås och en cola och dukar fram allt på en bricka i sängen. Så att hon kan mata mig, plocka undan och bädda ner mig i sängen. Då skulle hon slå ALLA rekord! Håller tusen tummar, allt för nu! Ciao

Godmorgon från göteborg /ida

Morsning! Det är snö och iskallt här nere, och att man är trött gör inte saken bättre! Är på jobbet just nu, slutar 17 idag, sen hem och sova som aldrig förut. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare!

Tummen upp /ida

Godkväll. Vi kom just hem från bion, kastade mig i sängen direkt eftersom att jag börjar åtta imorgon. Tänkte bara skriva att filmen var riktigt bra! Mer kommentarer än så får ni inte, behöver sömn död att orka en tuff morgondag. Natti!

MUMS / IDA

maten var utomordentligt god, men hade inte förväntat mig annat. mästerkockarna var ju i farten!


nu beger vi oss till bergakungen filmstaden och ser harry, hööörs sen!

kycklinggryta och ris

vi lagar mat förfulla muggar, och det verkar bli superbra resultat också! ni får bilder och kommentarer efteråt, nu ska vi njuta.

välbehövligt!

under den här perioden på året känner man sig så fruktansvärt blek. så vi drar på solariumet och fixar brännan lite, kände att det är roligt att ha lite färg i ansiktet under vintern, slippa se ut som ett lik. hörs sen!


1 månad

kära vänner, om exakt en månad packar vi in oss i robins bil och styr kosan mot piteå. SÅ tjejer och killar, ställ in er på att spendera kvalitetstid med oss, vi behöver det!



UTMANAD /IDA

-Som vinnare ska du kopiera in denna i din blogg.
-Tacka och länka till den du fick priset av.

-Skriva 7 saker om dig själv.
-Skicka vidare awarden till 7 av dina vänner

Börjar med att tacka Sabine Rådlund för awarden!

- Jag flyttade ner till Göteborg för två och en halv månad sedan, trivs sjukt bra!
- Jag är en ångestfylld människa, behöver moraliskt stöd i det mesta jag gör. (de som känner mig förstår mig)
- Jag är oerhört envis, jag hatar att inte få min vilja igenom.
- Jag har sjukt höga krav på mig själv, tycker inte om att vara dåligt på saker och ting.
- Jag är väldigt sällskapssjukt, hatar att vara ensam. deprimerande.
- Jag har väldigt många framtidsplaner, vet inte vart jag ska börja för att hinna med allting jag vill.
- Jag är väldigt impulsiv, när jag vill nåt ska det hända NU. inte sen.

Jag utmanar:
http://sannast.blogg.se/
http://carolineohlund.blogg.se/
http://juliaskarp.blogg.se/
http://emmaanderssson.blogg.se/
http://injohanna.blogg.se/
http://tlws.blogg.se/
http://aake.blogg.se/

morgonstund har guld i mun/ ida

jag hade en superbra söndag som startade med jobb, och avslutades med brakhandlning och myskväll med linnea. hade inte någon lucka för bloggande, men idag är jag tillbaka med nya krafter.

ligger i soffan och väntar på att linnea ska komma med frukost/lunch. visst är hon allt för söt? alla borde ha en roomie som mig. hihi!

:) /Linnea

Har hunnit med en tripp till frölunda torg och sen en promenad i slottsskogen :) Ska fortsätta fördriva tiden framför tv.n..kul! undra när Ida slutar....

Sleep well /ida

Kvällen blev bra trots ALLT. Sovgott allesammans, mig hör ni av någon under morgondagens arbete. Godnatt!

sämst bild vi vet

men vi hann inte mer än så, ÖL NU! ciaaaao.

/Linnea

Vi gör oss klara för öl på chez :)


sminkning på gång/ ida


just hemkommen från jobb, sjukt trött. men det stoppar oss inte från att fortsätta med upplärandet av öl-drickning. lite smink på det så kommer kvällen bli king!

Vintervitt / ida

Goddag! Tänkte skriva ett godmorgon inlägg men tiden räckte inte till. Det är vitt i Göteborg, inte längre några gröna gräsmattor. Mer än en decimeter snö låg kvar på marken då jag traskade mot bussen imorse. Nu har den riktiga vintern invarderat Göteborg också....Jag tackar inte det minsta för det. Hoppades på en kort vinter, men man kan inte alltid få som man vill. Ni får en bild sen, har fortfarande inte kommit på hur man laddar upp en via iphone. Aja åter till jobb, hörs efter 18!

godnatt /ida


nu går jag och lägger mig, hoppas det här är borta imorgon då jag vaknar 07.40.

som jag sa

mysfakor 1000, så då bjuder vi på en bild på det också.


i love my glasses..... hehe ♥

mysfaktor 1000 / ida

godkväll, kom just hem efter en soft kväll på jobbet, har käkat marängsviss, fredagsmys! nu fortsätter jag och linnea myset framför idol och vad vi äter kan nog alla som känner oss eller läser vår blogg lista ut ;-) ska det vara mys så ska deeeet!



fucking love it


friday / ida

holaaaaa, sitter och äter lunch/middag och lyssnar på softmusik. linnea är och jobbar så jag får minnsan äta ensam idag eftersom att jag börjar jobba klockan fyra. slutar redan åtta, så då ska vi laga tacos och ha myskväll, perfekto!


nattiii / ida

hur sjukt är det att ligga i sängen redan innan tolv då man inte börjar förrän fyra imorgon? enligt mig är det för sjukt för att vara sant nästan!!!! hur som helst tänkte jag bara säga godnatt. ska somna in till en äkta kärleksfilm, nämligen the holiday, älskar den helt enkelt.

den soliga sidan i livet


nu ska vi hänga med dessa människor resten av kvällen, med lite annat smått och gott!


studentmat

det där med att ta tag i matlagande tar vi en annan dag, för idag ska vi äta varma mackor i brist på mat hemma, och i brist på ork till att handla. så vi njuter av ännu en dag med dålig mat framför tv:n, ungkvinnolivet vet ni.......


MMMMMMM

mat tack! /linnea

Magen kurrar och är inte sugen på palt eller parisare, så om någon vänlig person kunde komma och laga mat åt oss skulle den vara guld värd!
Kvällens planer verkar bli soffhäng, och helgens planer också för den delen, jag och min kära soffa, vi trivs bra med varandra ♥


dagens funderationer / ida

sitter och funderar vars linnea kan hålla hus, antingen har hon jobbat över eller så har något hänt henne. säger som linnea skulle ha sagt om mig: "orkar inte leta henne, så jag chansar på att hon jobbat över".

slutade funderationen på linnea, och startade en ny: middag. jag vill äta något som vi inte alltid annars äter, men har ingen fantasi alls. såklart. det är det värsta med att ha flyttat hemifrån, man äter alltid samma maträtter, typ på rullande schema. det är jag less, vill bli en mäster kock och äta varierande maträtter varje dag, tänk så underbart. mat är verkligen det godaste som finns, så varför då få det att bli äckligt genom att föräta sig på det. ÄNDRING på tuppfjätsgatan, varierande god mat varje dag, PUNKT. därmed önskar jag mig en kokbok i julklapp!






lilla söndag / ida

godmorgon! vaknade för en stund sen, men ligger fortfarande kvar i sängen. känns som söndag idag, och då får man ligga i sängen hela dagen om man vill. så jag tänker ligga här och mysa och se grey's tills linnea kommer hem från jobbet.


den som kommer men den får ett stort + i kanten!

Idaandlinnea

Okej vi vet fan inte hur man laddar upp bilder på bloggen från en iphone... Sämre än oss kan man inte vara...... Men vi hänger på chez och allting är awesome!!!!! Hörs!

lilla lördag

vår plan var att få biljetter till harry potter ikväll, såklart var det fullbokat. så vi bestämde oss för att dränka våra sorger med alkohol. här får ni en bild på hur vi ser ut ikväll då vi hänger på chez och dricker billig öl och cider. ciao!



/ida

hejdär! idag har jag sovit till klockan två, helt sjukt vad sliten man blir av att jobba natt. utan väckarklocka hade jag fortfarande sovit... men istället har jag städat upp lite i lägenheten och färgat mitt hår(FINALLY). ska fortsätta med städningen, få lite bättre ordning i mitt rum. mer än så har jag inte på hjärtat för tillfället, hörs!


i bildbrist får ni en bild från senast vi var på bio, jag och hanna bestämde oss för att bli tjocka och köpte därför den här menyn ;-)

/Linnea

Har inte gjort många knop ikväll, idan for och jobbade kring halv tio och jag slog mig ner i soffan och såg film!
Nu ska jag mysa med lite serier i soffan:)
 


vilken härlig dag / ida

idag har solen visat sig i göteborg, och det har varit riktigt varmt ute. skinnjacka och pälsväst var perfekt i detta väder, tänkt om det alltid kunde vara så skönt ute. hur som helst hängde vi i stan några timmar, vi båda fynade lite grann. reklamerade även min jacka och fick tillbaka vart enda öre. pengarna är välbehövliga, men det var även jackan, så plus minus noll där då alltså. när vi kom hem åt vi parisare som mamma tog med sig åt oss, UNDERBART GOTT! det är något göteborg missar!

 

NYTT FRÄSCHT / IDA


nya pösiga tights eller vad detta nu kallas från HM, 249 riksdaler.

mitt nya hjärta från gina, 99 riksdaler.


DAGENS OUTFIT


vi drar på stan och gör ärenden, ciao.

onormal människa / ida

jag är för trött för att hitta på något intressant att skriva om, jag måste vända tillbaka dygnet och sova som en normal människa. äta alla dagens måltider, och i rätt tid, så att jag kan leva som en normal människa. för det gör jag inte nu, jag sover till två, äter middag till frukost osv. ge mig lite tips om hur man klarar av att lägga sig i normal tid, stiga upp i normal tid, och klara av att äta alla dagens måltider på rätt tid. jag behöver en personlig coach som ger mig en normal livsstil. återkommer imorgon, innan tolv. klockan står på halv elva, önska mig lycka till. godnatt!

/ida

Vi lever, men det är knappt. Är så sjukt trött hela tiden, orkar inte göra någonting alls. Idag har vi legat i soffan hela dagen, steg upp just så pass att jag hann äta och fräscha till mig innan jobbet. Har det rätt lugnt nu, så därför passar jag på att uppdatera och berätta att vi faktiskt är levande. Kommer med bättre inlägg då jag slutat för dagen! Tjiiiiing.

spårvagnshäng / ida


ikväll


DEN EFTERLÄNGTADE LÄGENHETEN

KÖK


(hans fula bord och lampa fick duga. vi lär uppdatera oss.)
VARDAGSRUM



(högtalarna och tv:n till vänster ska bort, plus alla tavlor)
TOALETT


LINNEAS RUM



IDAS RUM




(gardinerna ska bytas ut till ett par svarta)

gårdagen / ida



tog två ynka bilder igår.

middagsfrämmande

vi är i full gång med matlagning, alex rebecca och chrille kommer på middag ikväll. kött med pommes och potatisgratäng, fetaost sallad och vitlöksbröd är kvällens rätt. låter magiskt i våra öron iallafall. hörs sen!



PARTEY/ IDA



såhär ska jag se ut då jag dricker mina älskade cider!

fest eller föräldramys den som lever får se / idan

HEJ! har kommit hem från jobbet för ett tag sen, och nu hunnit pusta ut efter en dag då jag fått använda hjärnan mer än vad jag kunde tänka mig! ikväll vet vi inte vad som händer, kanske fest eller myskväll, vi får helt enkelt se. nu ska vi äta palt tills vi inte kan gå, FUCKING LOVE IT, som hanna skulle ha sagt ;> lateeeeeeeer!

/Linnea

Steg upp tidigt imorse, redan nio vaknade jag! Fast då tog jag mig inte upp ur sängen förrän halv tio.. Iaf, drog in till stan med Monika och Roger, fick även sällskap av Alex som är på besök i Göteborg :)
Nu lagas det palt i köket vilket kommer att ta ett tag, så kaffe och bulla får det bli först :)


Fredag /ida

Godmorgon, tänkte bara önska alla en trevlig fredag såhär på morgonkvisten :-) själv hänger jag på jobbet till klockan fyra, därefter blir det att umgås med mamma och pappa innan de beger sig hem mot Piteå igen. Hörs senare!

jahapp /linnea

Det gick fort så blev det helt tyst i lägenheten. Sitter själv i vardagsrummet medans de andra sover :) Funderar på att gå och lägga mig jag också, kommer inte somna men jag har inget annat för mig!
Imorron blir det stan med Monika och Roger medans Ida jobbar.


Slänger upp en bild på mig och jessan, den är väl ganska charmig...eller?



/ida

tog bilen till jobbet idag och fick inse att jag är värdelös på fickparkering. jag kan verkligen inte, och är inte i närheten av att lära mig heller. när jag satte mig i bilen på vägen hem fick jag verkligen känna känslan om hur skönt det var att ha en bil varje dag, att aldrig behöva vänta på bussen, eller åka flera bussar för att ta mig dit jag ville. ångrar nästan att jag tog den, för nu kommer det bli jobbigt att ta buss och spårvagn i framtiden.

börjar klockan åtta imorgon, så jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig, är riktigt trött och behöver några timmars sömn inatt. så godnatt på er, hörs imorgon!


hittade en bild från studenten, jag och mina bröder och tim ;-)


1 år /Linnea

Glömde säga att jag har haft mitt körkort i 1 år idag :)

hejhejhej / linnea

Har ännu en kväll hängt med Monika och Roger, snart är lägenheten klar och det börjar se riktigt bra ut, nästan så att man inte ska lägga in nå bilder så att ni får komma och ta er en titt själv ;) Nä, bilder kommer så fort allt är i ordning =) Nu ska ni få se lite nytt!

 



/ida

idag har vi inte gjort någonting speciell alls, handlat lite smågrejer till lägenheten som tvättmedel osv. vi har hängt på ica maxi i högsbo iprincip hela dagen. hann även in på gina snabbt där jag hittade en fräsch ring, som jag ska visa er senare. nu håller mamma och pappa på att laga lax som blir dagens middag, därefter sticker jag iväg på jobbet och kommer efter tio. får hoppas att jag även idag får komma hem till en stor förändring, typ en cleanisk lägenhet eller nåt liknande skulle uppskattas ;-)


en dagens bara föratt / ida

Dagens humör: Jag har varit på bra humör idag, riktigt!  
Dagens mående: Jag har mått bra idag, men jag har varit trött.
Dagens borde:
sova i tid så att jag orkar upp i tid imorgon.
Dagens frisyr:
uppsatt.
Dagens smink: vanlig vardagssminkning för mig, bas mascara osv.
Dagens klädsel: tjocka tights med läder, och en mysig
Dagens planer: det är kväll nu, så jag ska somna till ett greys avsnitt.
Dagens beroende: ingenting speciellt faktiskt.
Dagens tråkigaste: ingenting har varit tråkigt idag faktiskt inte nåt jag kan minnas iaf.
Dagens längtan: tills lägenheten är helt klar!
Dagens dummaste: att tv-bänken vi skulle ha på ikea var slut. fast vi hittade en annan så det slutade bra iaf!

 


smakprov / ida

godkväll folket! jag drog när det jobbiga började, och kom tillbaka då det var över. och tjänade pengar på det, gött! for från en sjukt ohemtrevlig lägenhet, och kom hem till motsatsen. dock bombnedslag av allt som inte kommit på plats, men det liknade iallafall ett hem. här ska ni få lite bilder på hur der ser ut nu i allt kaos, så får ni bilder från det färiga resultatet i helgen nångång.


vardagsrummet

vardagsrummet från andra hållet

mitt (återigen) stökiga rum som vi inte fått i närheten av klart ännu.

mitt rum från andra hållet.

smakprov av linneas rum som nästan är klart.

köket.

hallen.

/Linnea

Ida for och jobbade kring fem, har hängt med Monika och Roger ända sen dess! Kvällen har bestått av att fixa, fixa och åter igen fixa i lägenheten. Men jag lovar er att det kommer bli så himla fint här :) Så mina vänner, ta tummen ur röven och kom hit vettja ;) Jag har tyvärr inte tid att sitta här nå mer, ska fixa lite i rummet mitt!

We <3 Ikea

Hola Bandidos, hänger på Ikea med mina föräldrar. Två fulla vagnar med prylar till lägenheten, plus möbler på det. När det här är klart kommer vi ha en fräsch lägga, efter helgen ska ni allt få se! Vi har insett att vi älskar Ikea och att vi kommer hänga här varje månad den 25:e! Hörs sen!

kvällen i stora drag / ida

godkväll. efter jobbet har vi bara slappat, suttit i varsin korgfåtölj och sett greys anatomy. just efter nio landade mina föräldrar här, så vi har burit in all packning från bilen och börjat plocka upp. nu ska vi somna in till en film, och imorgon ska vi iväg till ikea. kommer vara full ös med jobb och inredning av lägenheten den här veckan. men späckat schema är något som passar mig ypperligt!


bästa bilden på päronen ♥

Work / ida

Godmorgon! Är på jobbet just nu, känner på mig att det här kommer bli en bra dag. I eftermiddag kommer som sagt mina föräldrar och de stannar till lördag eller söndag, sjukt kul att träffa dem. Är ju trotsallt två månader sen vi sågs. Fick bli ett kort inlägg, tänkte bara för en gång skull uppdatera på morgonen. Hörs sen! Förresten glömde berätta att det snöar i Göteborg, vitt på marken är det allt! Även ISKALLT!

natti / ida

ett avsnitt grey's, sen är det sovdags för idas del. jobb väntar imorgon, 8.45-17. därefter kommer mina älskade föräldrar ♥


idag skulle vårat nyttiga liv börja


tror vi ändrar startdag tills imorgon! man kan ju inte fuska redan första dagen ;-)

delicious / ida



idag sov jag till två efter en vaken natt, därefter hängde vi på stan och gjorde ingenting. avslutade med att handla till denna middag som var delicious. ärtligt talat visste nog ingen av oss att man kunde bli så här mätt på sallad!
nu funderar vi på att boka biljetter till sista saw filmen på bio, får det hur det blir med det.

dagen / ida

godkväll. idag har jag sovit till 14.20, och konstigt nog med tvång. redan klockan elva ville jag upp, men pga nattens jobb behövdes några extra timmar. sen har jag använt dagen till att testa varmvax, har nämligen sparat ut håret på benen ett tag för att kunna testa. och det var helt fantastiskt bra! linnea fixade middagen, blev samma som igår, men inte klagar jag! sjukligt gott! nu har vi sett solsidan och druckit julmust. myspys! ska bege mig mot jobbet nu, önska mig en trevlig vaken natt! pösss 


jag igår /Linnea



japp.....


heeheee / ida

slutade med att vi hyrde film och åt kladdkaka hemma hos rebecca, det var mysigt. filmen var väl inte en tiopoängare, utan den var helt okej. kom just hem till tuppfjätsgatan, ska väl se vampire och några avsnitt grey's innan det blir sömn. jag måste hålla mig vaken några timmar till så att jag kan sova riktigt länge imorgon. ska nämligen jobba natt 21.30-08.00. nu ska jag ta på mig mina mysigaste byxor och min fleecekofta och gosa ner mig i soffan med min käre sambo, kommer bli ett perfekt avslut på denna lördagkväll.


den här bilden är tagen idag 01:05

finmiddag / ida

vi hängde på frölunda torg i några timmar, kom hem två matkassar rikare. nu har vi just ätit finmiddag och druckit julmust i kaffekoppar. det var magiskt!




nu drar vi till rebbsan och kollar vad som händer ikväll, hööööööööööööörs!

saturday

goddagens menschen, ännu en fin dag i götet, strålande sol. vi ska ta oss en tripp till staden och hänga där ett tag, kanske ta oss en kaffe eller något liknande. hörs sen!

Fest

Ikväll är det fest, och vi var tidsoptimister som vanligt, hann inte blogga i all stress, men då vet ni! Hörs imorgon!

FRIDAY / IDA

goddag gott folk. det är fredag och solen skiner i göteborg, kunde inte kännas bättre! linnea är och jobbar, och jag ligger inne under täcket, ser grey's och tycker synd om mig själv. ska se klart avsnittet, sen blir det en välbehövlig dusch. tänkte även överraska linnea med en hemmagjord pizza då hon kommer hem.


det ska va gött att leva / ida

annars kan det kvitta, eller hur man nu brukar säga. hur som haver så har jag jobbat hela dagen, började klockan tolv. dagen sprang förbi också var klockan fyra, vilket betydde att det var dags för möte med jobbet, och pågrund av att en utav tjejerna i arbetsgänget ska sluta nu, så fick vi en utomordentligt god avskedsmiddag, kyklinggryta med ris. visste inte att den maten kunde vara så god som den faktiskt var, helt obeskrivligt alltså! dagar som denna kan man verkligen uppskatta det jobb man har, för det är inte alla som har det så gött!

ikväll har jag och linnea myst i soffan, sett lite vampire diaries och (bli inte förvånade) ätit gurka morötter och dipp. inte dåligt det heller. så den här dagen kan vi alltså sammanfatta som en riktigt bra dag, inget att klaga på alls. och helgen innebär ledighet, vilket innebär fest, g-ö-t-t

nu ska linnea sova eftersom att jobbet kallar imorgon, själv ska jag somna in till ett grey's anatomy avsnitt och sedan sova ut imorgon och älska att jag inte har några måsten alls. puss på det! natti.




SPIDERWOMAN / IDA

man duger bara i kris när det gäller linnea.... jag var minst TVUNGEN att stå i hennes rum som moraliskt stöd då hon försökte ta död på denna varelse.




på något konstigt höger och vänster trivs alla spindlar i närheten av linnea, dock trivs hon inta lika bra med dem. hur som helst så tycker jag att det här är väldigt konstigt, eftersom spindlar trivs där det är rent, och inte mögel. linnea är både ofräsch och möglig, eller iallafall hennes hår som hon senast duschade i lördags..... haha!

TJABBA / ida

godkväll. jobbet gick bra, som alltid. trivs fortfarande lika bra! fick mitt schema idag, och det ser bra ut! lite rutin i livet, sjukt välbehövligt. dock är spårvagnarna och bussarna inte anpassade efter att man ska kunna ta sig någonstans på kort tid inte...... alltid massa väntan emellan, typ 7-15 min, INTE OKEJ. HATE IT! och regn och blåst gör inte heller saken bättre.

sitter och softar i soffan och lyssnar på soft-listan på spotify, perfekt ju! min roomie som jag knappt träffat på hela dagen verkade inte vara så intresserad av att umgås med mig, så här sitter jag helt själv. hoppas hon läser det här och kommer hit och ger mig lite sällskap innan sängen kallar.


hittade en bild på mitt hjärta som jag saknar allra mest ♥


bra ida!

en tvätt är igång, och mitt rumt ser faktiskt bra ut (med tanke på NOLL förvaringsplats), alla kläder är på plats, fan vad bra! har just slängt i mig kötbullar och mos och ska snart bege mig till jobbet. 17-22 idag, blir säkert bra. vi hörs då jag kommer hem!


jag tar priset / ida

godmorgon. inatt har jag sovit riktigt gott i min nya säng, börjar kanske vänja mig. vaknade lite försent som vanligt, men eftersom att jag inte börjar jobba förrän klockan fem så är det rätt lugnt. har tagit en välbehövligt dusch, och nu håller jag på att städa upp lite i mitt rum.



är nog inte bara jag som tycker att det verkligen var på tiden... haha! och på dom här bilderna är det ändå fint motför vad det var nyss!

aja, dags att återgå till denna bomb innan det är dags för jobb!

hard rock cafe / ida




ikväll åt vi middag på hard rock café, gott men starkt utan dess like!

på tal om annat. eftersom att det blev impulsflytt så har vi iprincip inga möbler i lägenheten. varsin säng, en soffa, korgfåtöljer och ett köksbord. känns inte som om vi har någonting att visa upp, har testat fota och det är bara tomma bilder, sjukt tråkiga. lägger upp bilder sen då vi fått i ordning här, lovar er att det inte är något att se, är sjukt tragiskt faktiskt. ni får före och efter bilder sen! blir mycket roligare!

/Linnea

Dagen har gått fort! ganska tråkigt med tanke på att det snart är kväll och då måste man gå och sova för att imorron stiga upp och jobba igen.. Okej, det är några timmar kvar, men ändå! Ska hoppa in i duschen en snabbis och sen mest troligt ska vi ut och käka på stan med Rebecca =)


Uppd.
Kom på att det är lika bra att skita i duschen när jag ändå ska ut i spöregnet senare...

inte ok dag /Linnea

fy vilket tråkigt väder, det regnar och stormar.. Nåja, snart går bussen mot jobbet!

mitt fel / Linnea

Sorry Jessika, men jag orkar inte lägga upp bilder på lägenheten nu.. är för trött och den nya sängen lockar för mycket! Vi har haft fullt upp idag, och då menar jag det. Vi fixar bilderna imorron kväll =)

nu är det slut på gamla tider / ida

godmorgon. vi har just ätit en sista frukost på karlagatan. nu ska vi göra en storstädning här, sen tar vi med det sista av våra saker och sticker till vårat nya hem på tuppfjätsgatan. vi hörs därifrån, och då kommer även bilder på nya lägenheten jessika.


såhär känns det att lämna vårt "hem"

INGEN SKADA SKEDD

sju timmar och fyrtiominuter senare är vi äntligen tillbaka i våra tomma lägenhet på karlagatan, KONSTIGT nog utan någon skada skedd. började med att vi hyrde en skåpbil på olskroken, den var större än alla fordon vi tidigare kört och pricken över i:et var att den hade automatlåda. jag (ida) fick rollen som chaufför. vi tog oss från parkeringen och ut på väg E60 mot stenungsund, "det här var ju inga problem" tänkte vi. rätt väg på första försöket. kom fram till rätt adress och fick med oss en skinnsoffa och två korgfåtöljer hem. började köra hemåt vid 20.15, och var tillbaka på karlagatan 20.45. vår tanke var då att hinna till högsbo med möblerna och lite packning innan bilen skulle lämnas tillbaka 21.30. började färden mot slutstation, vilket inte var så lätt som vi tänkt oss. vi körde åt helt fel håll några gånger, innan vi hamnade i frölunda, 21.28. insåg att vi hade två minuter på oss att lämna tillbaka bilen, vilket vi inte skulle hinna även om kunde göteborg i detalj. så vi ringde och bokade om bilen i ett helt dygn. lugnade ner våra stressade hjärtan, och koncentrerade oss, vilker gjorde att vi hittade rätt efter x antal försök. bar upp allt och pustade ut i lägenheten. bestämde oss för att åka tillbaka och hämta upp resten av vårt flyttlass, enkelt att ta sig hem, tänkte vi. vi körde mot rött, vi körde mot enkelriktning, vi körde där endast bussar får köra, vi körde där endast spårvagnar får köra, vi svängde åt höger och vänster utan att veta vars vi skulle, och tillslut hamnade vi på karlagatan, fick med allt vi skulle, tog oss tillbaka nästan prickfritt. lämnade resten och körde hem igen, och den här gången trodde vi att vi skulle kunna vägen. WRONG. vi snurrade omkring åt alla håll innan vi slutligen körde på rätt sida av nya allén och tog oss hem. här är vi utan en enda skråma, sjukt slut efter dagen.


RSS 2.0